Ударни вести
  1. Информација за преоден рок во сите лиги за сезона 2019/2020
  2. Информација за преоден рок во сите лиги за сезона 2019/2020
  3. Листа на кандидати за упис во ДСУ Спортска Академија за учебна година 2019/2020
  4. Ажурирање на членство во ЗКТ
  5. Јавен повик за проверување на способностите за спортски вештини на учениците кај кои има интерес за запишување во Спортска Академија
delegation icon
Делегирање
Прва лига мажи
delegation icon
Делегирање
Прва лига жени
delegation icon
Делегирање
Втора лига мажи
delegation icon
Делегирање
Младински лиги
delegation icon
Делегирање
Куп
newsletter icon
Билтен
Сениорски лиги
newsletter icon
Билтен
Младински лиги
newsletter icon
Билтен
Куп

Прва Лига Мажи

# Тим П И БОД
1 2 0 4
2 2 0 4
3 2 0 4
4 1 1 3
5 1 0 2
6 1 0 2
7 0 2 2
8 0 2 2
9 0 2 2
10 0 2 2

Прва лига видео

Прва Лига Жени

домаќин гостин инфо
Баскет Кам (0) Студент Академија (0)
Патриот 2016 (0) Шкупи (0)
Пробаскет Академија (1) Гостивар 2009 (0)
Трокал (0) Вардар (1)
Бадел 1862 (0) Крива Паланка (0)
Пантери (0) Струга 2009 (0)
домаќин гостин инфо
Струга 2009 (0) Трокал (0)
Студент Академија (0) Пантери (0)
Шкупи (0) Пробаскет Академија (1)
Вардар (1) Бадел 1862 (0)
Гостивар 2009 (0) Баскет Кам (0)
Крива Паланка (0) Патриот 2016 (0)
домаќин гостин инфо
Баскет Кам (0) Шкупи (0)
Патриот 2016 (0) Вардар (1)
Трокал (0) Пантери (0)
Пробаскет Академија (1) Крива Паланка (0)
Студент Академија (0) Гостивар 2009 (0)
Бадел 1862 (0) Струга 2009 (0)
домаќин гостин инфо
Трокал (0) Бадел 1862 (0)
Пантери (0) Гостивар 2009 (0)
Струга 2009 (0) Патриот 2016 (0)
Шкупи (0) Студент Академија (0)
Вардар (1) Пробаскет Академија (1)
Крива Паланка (0) Баскет Кам (0)
домаќин гостин инфо
Баскет Кам (0) Вардар (1)
Патриот 2016 (0) Трокал (0)
Пробаскет Академија (1) Струга 2009 (0)
Студент Академија (0) Крива Паланка (0)
Гостивар 2009 (0) Шкупи (0)
Бадел 1862 (0) Пантери (0)
домаќин гостин инфо
Трокал (0) Пробаскет Академија (1)
Пантери (0) Шкупи (0)
Струга 2009 (0) Баскет Кам (0)
Вардар (1) Студент Академија (0)
Бадел 1862 (0) Патриот 2016 (0)
Крива Паланка (0) Гостивар 2009 (0)
домаќин гостин инфо
Баскет Кам (0) Трокал (0)
Патриот 2016 (0) Пантери (0)
Пробаскет Академија (1) Бадел 1862 (0)
Студент Академија (0) Струга 2009 (0)
Шкупи (0) Крива Паланка (0)
Гостивар 2009 (0) Вардар (1)
домаќин гостин инфо
Патриот 2016 (0) Пробаскет Академија (1)
Трокал (0) Студент Академија (0)
Пантери (0) Крива Паланка (0)
Струга 2009 (0) Гостивар 2009 (0)
Вардар (1) Шкупи (0)
Бадел 1862 (0) Баскет Кам (0)
домаќин гостин инфо
Баскет Кам (0) Патриот 2016 (0)
Пробаскет Академија (1) Пантери (0)
Студент Академија (0) Бадел 1862 (0)
Шкупи (0) Струга 2009 (0)
Гостивар 2009 (0) Трокал (0)
Крива Паланка (0) Вардар (1)
домаќин гостин инфо
Патриот 2016 (0) Студент Академија (0)
Трокал (0) Шкупи (0)
Пробаскет Академија (1) Баскет Кам (0)
Пантери (0) Вардар (1)
Струга 2009 (0) Крива Паланка (0)
Бадел 1862 (0) Гостивар 2009 (0)
домаќин гостин инфо
Крива Паланка (0) Трокал (0)
Баскет Кам (0) Пантери (0)
Студент Академија (0) Пробаскет Академија (1)
Шкупи (0) Бадел 1862 (0)
Вардар (1) Струга 2009 (0)
Гостивар 2009 (0) Патриот 2016 (0)
домаќин гостин инфо
Студент Академија (0) Баскет Кам (0)
Шкупи (0) Патриот 2016 (0)
Вардар (1) Трокал (0)
Гостивар 2009 (0) Пробаскет Академија (1)
Струга 2009 (0) Пантери (0)
Крива Паланка (0) Бадел 1862 (0)
домаќин гостин инфо
Трокал (0) Струга 2009 (0)
Пантери (0) Студент Академија (0)
Пробаскет Академија (1) Шкупи (0)
Бадел 1862 (0) Вардар (1)
Баскет Кам (0) Гостивар 2009 (0)
Патриот 2016 (0) Крива Паланка (0)
домаќин гостин инфо
Шкупи (0) Баскет Кам (0)
Вардар (1) Патриот 2016 (0)
Пантери (0) Трокал (0)
Крива Паланка (0) Пробаскет Академија (1)
Гостивар 2009 (0) Пробаскет Академија (1)
Струга 2009 (0) Бадел 1862 (0)
домаќин гостин инфо
Баскет Кам (0) Трокал (0)
Гостивар 2009 (0) Пантери (0)
Патриот 2016 (0) Струга 2009 (0)
Студент Академија (0) Шкупи (0)
Пробаскет Академија (1) Вардар (1)
Баскет Кам (0) Крива Паланка (0)
домаќин гостин инфо
Вардар (1) Баскет Кам (0)
Трокал (0) Патриот 2016 (0)
Струга 2009 (0) Пробаскет Академија (1)
Крива Паланка (0) Студент Академија (0)
Шкупи (0) Гостивар 2009 (0)
Пантери (0) Бадел 1862 (0)
домаќин гостин инфо
Пробаскет Академија (1) Трокал (0)
Шкупи (0) Пантери (0)
Баскет Кам (0) Пантери (0)
Студент Академија (0) Вардар (1)
Патриот 2016 (0) Бадел 1862 (0)
Гостивар 2009 (0) Крива Паланка (0)
домаќин гостин инфо
Трокал (0) Баскет Кам (0)
Пантери (0) Патриот 2016 (0)
Бадел 1862 (0) Пробаскет Академија (1)
Струга 2009 (0) Студент Академија (0)
Крива Паланка (0) Шкупи (0)
Вардар (1) Гостивар 2009 (0)
домаќин гостин инфо
Пробаскет Академија (1) Патриот 2016 (0)
Студент Академија (0) Трокал (0)
Крива Паланка (0) Пантери (0)
Гостивар 2009 (0) Струга 2009 (0)
Шкупи (0) Вардар (1)
Баскет Кам (0) Бадел 1862 (0)
домаќин гостин инфо
Патриот 2016 (0) Баскет Кам (0)
Пантери (0) Пробаскет Академија (1)
Бадел 1862 (0) Студент Академија (0)
Струга 2009 (0) Шкупи (0)
Трокал (0) Гостивар 2009 (0)
Вардар (1) Крива Паланка (0)
домаќин гостин инфо
Студент Академија (0) Патриот 2016 (0)
Шкупи (0) Трокал (0)
Баскет Кам (0) Пробаскет Академија (1)
Вардар (1) Пантери (0)
Крива Паланка (0) Струга 2009 (0)
Гостивар 2009 (0) Бадел 1862 (0)
домаќин гостин инфо
Пантери (0) Баскет Кам (0)
Пробаскет Академија (1) Студент Академија (0)
Бадел 1862 (0) Шкупи (0)
Струга 2009 (0) Вардар (1)
Патриот 2016 (0) Гостивар 2009 (0)
Трокал (0) Крива Паланка (0)
# Тим П И БОД
1 1 0 2
2 1 0 2
3 0 1 1
4 0 1 1
5 0 0 0
6 0 0 0
7 0 0 0
8 0 0 0
9 0 0 0
10 0 0 0
11 0 0 0
12 0 0 0

Спонзори

Поддржувач на ЕП

Пријатели