ПРВА ЛИГА МАЖИ - ПЛЕЈОФ 2012/13

ФИНАЛЕ (до четири победи)

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Кожув

МЗТ Скопје

26.05.2013

19.00

0-4

89-93

ПРВА ЛИГА МАЖИ - ПЛЕЈОФ 2012/13

ФИНАЛЕ (до четири победи)

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

МЗТ Скопје

Кожув

24.05.2013

19.00

3-0

72-44

ПРВА ЛИГА МАЖИ - ПЛЕЈОФ 2012/13

ФИНАЛЕ (до четири победи)

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Кожув

МЗТ Скопје

21.05.2013

19.00

0-2

81-89

ПРВА ЛИГА МАЖИ - ПЛЕЈОФ 2012/13

ФИНАЛЕ (до четири победи)

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

МЗТ Скопје

Кожув

19.05.2013

19.00

1-0

73-57

 

 

ПРВА ЛИГА МАЖИ - ПЛЕЈОФ 2012/13

ПОЛУФИНАЛЕ (до три победи)

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

МЗТ Скопје А.

Фени Индустри

11.05.2013

19.00

2-0

101-84

Кожув

Работнички

11.05.2013

19.00

2-0

79-73

ПРЕНОС НА КАНАЛ 5+ ТВ: КОЖУВ - РАБОТНИЧКИ
LIVE STREAM: МЗТ СКОПЈЕ - ФЕНИ ИНДУСТРИ


ПРВА ЛИГА МАЖИ - ПЛЕЈОФ 2012/13

ПОЛУФИНАЛЕ (до три победи)

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Фени Индустри

МЗТ Скопје А.

14.05.2013

19.00

0-3

77-84

Работнички

Кожув

14.05.2013

19.00

1-2

95-87

ПРЕНОС НА КАНАЛ 5+ ТВ: ФЕНИ ИНДУСТРИ - МЗТ СКОПЈЕ
LIVE STREAM: РАБОТНИЧКИ - КОЖУВ


ПРВА ЛИГА МАЖИ - ПЛЕЈОФ 2012/13

ПОЛУФИНАЛЕ (до три победи)

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Кожув

Работнички

17.05.2013

19.00

3-1

78-72


 

 

 
 
 
 
 
 
 

ПРВА ЛИГА МАЖИ - ПОЕДИНЕЧНА СТАТИСТИКА - ТОП 5 ВО СЕЗОНАТА


ПРВА ЛИГА МАЖИ - МВП ТРКА


 

 

ТИМОВИ - СЕЗОНА 2012/13
  • Вардар
  • Кожув
  • Куманово
  • Лирија
  • МЗТ Скопје Аеродром
  • Пелистер Спорт
  • Работнички
  • Струмица
  • Фени Индустри

(тимска статистика)
(
тимска статистика
)
(
тимска статистика
)
(
тимска статистика
)
(
тимска статистика
)
(
тимска статистика
)
(
тимска статистика
)
(
тимска статистика
)
(
тимска статистика)

 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder