|  М-14-А

Позиција

Тим

ОН

Поб

Пор

КД

КП

КР

Бод

1

ФМП

10

10

0

781

446

335

20

2

Феникс 2010

10

8

2

677

412

265

18

3

Фени Индустри

10

5

5

527

552

-25

15

4

Квиско Баскет

10

3

7

518

671

-153

13

5

Крива Паланка

10

2

8

463

655

-192

12

6

НБА Чаир

10

2

8

267

497

-230

8

Коло

Датум

Домаќин

Резултат

Гостин

1

29.10.2011

Квиско Баскет

44

42

Фени Индустри

29.10.2011

ФМП

67

57

Феникс 2010

29.10.2011

Крива Паланка

-

29.10.2011

НБА Чаир

-

2

05.11.2011

НБА Чаир

54

51

Квиско Баскет

05.11.2011

Крива Паланка

55

58

Фени Индустри

05.11.2011

ФМП

-

05.11.2011

Феникс 2010

-

3

12.11.2011

Квиско Баскет

67

61

Крива Паланка

12.11.2011

Феникс 2010

72

30

НБА Чаир

12.11.2011

Фени Индустри

58

93

ФМП

12.11.2011

-

-

4

19.11.2011

Феникс 2010

82

40

Квиско Баскет

19.11.2011

ФМП

109

34

Крива Паланка

19.11.2011

НБА Чаир

-

19.11.2011

Фени Индустри

-

5

26.11.2011

Квиско Баскет

36

93

ФМП

26.11.2011

Фени Индустри

81

28

НБА Чаир

26.11.2011

Феникс 2010

-

26.11.2011

Крива Паланка

-

6

03.12.2011

Феникс 2010

83

50

Фени Индустри

03.12.2011

НБА Чаир

62

50

Крива Паланка

03.12.2011

Квиско Баскет

-

03.12.2011

ФМП

-

7

10.12.2011

Крива Паланка

33

70

Феникс 2010

10.12.2011

ФМП

94

46

НБА Чаир

10.12.2011

Фени Индустри

-

10.12.2011

Квиско Баскет

-

8

17.12.2011

Фени Индустри

55

51

Квиско Баскет

17.12.2011

Феникс 2010

49

59

ФМП

17.12.2011

Крива Паланка

-

17.12.2011

НБА Чаир

-

9

24.12.2011

Квиско Баскет

69

47

НБА Чаир

24.12.2011

Фени Индустри

69

41

Крива Паланка

24.12.2011

ФМП

-

24.12.2011

Феникс 2010

-

10

25.02.2012

Крива Паланка

63

61

Квиско Баскет

25.02.2012

НБА Чаир

0

20

Феникс 2010

25.02.2012

ФМП

76

52

Фени Индустри

25.02.2012

-

-

11

03.03.2012

Квиско Баскет

44

87

Феникс 2010

03.03.2012

Крива Паланка

59

83

ФМП

03.03.2012

НБА Чаир

-

03.03.2012

Фени Индустри

-

12

10.03.2012

ФМП

87

55

Квиско Баскет

10.03.2012

НБА Чаир

0

20

Фени Индустри

10.03.2012

Феникс 2010

-

10.03.2012

Крива Паланка

-

13

17.03.2012

Фени Индустри

42

81

Феникс 2010

17.03.2012

Крива Паланка

20

0

НБА Чаир

17.03.2012

Квиско Баскет

-

17.03.2012

ФМП

-

14

24.03.2012

Феникс 2010

76

47

Крива Паланка

24.03.2012

НБА Чаир

0

20

ФМП

24.03.2012

Фени Индустри

-

24.03.2012

Квиско Баскет

-

 
 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder