Велес, Охрид и Скопје во мај ќе бидат домаќини на најдобрите млади баскетџии од Македонија учесници на квалификациските турнири за пласман на завршницата од Јуниорското првенство(за играчи до 18 години) на Македонија во 3x3
Македонската селекција во баскет за кошаркари до 18 години забележа пораз и победа на отварањето  на Европскиот шампионат во Минск, Белорусија.
Македонската селекција во баскет за кошаркари до 18 години забележа пораз и победа на отварањето  на Европскиот шампионат во Минск, Белорусија.
Компанијата Суташ ќе ја спонзорира Репрезентацијата на Македонија во баскет 3x3 која од 21 до 23 август ќе учествува на Европското првенство во Белорусија.


 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder