ВТОРА ЛИГА МАЖИ – СЕЗОНА 2012/13

ТАБЕЛА

#

Екипа

он

пн

зн

кз

кп

кр

бод

1

Апаве

16

14

2

1154

918

+236

30

2

Карпош Соколи 2000

16

12

4

1264

1030

+234

28

3

Ангели

16

10

6

1178

1201

-23

26

4

Гоце Делчев

16

9

7

1283

1214

+69

25

5

Водњански Лисици

15

7

8

1054

1021

+33

22

6

Бест

16

6

10

1103

1182

-79

22

7

Лихнидос

16

6

10

1063

1168

-105

21

8

Тетекс ТТК

15

6

9

1015

1110

-95

21

9

Неготино

16

1

15

616

886

-270

10

** КК Апаве и КК Карпош Соколи 2000 обезбедија пласман во Првата лига за натпреварувачката сезона 2013/14

 

 

ВТОРА ЛИГА МАЖИ – СЕЗОНА 2012/13

1 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Ангели

Бест

28.10.2012

13.00

72-66

Тетекс ТТК

К.Соколи 2000

28.10.2012

13.00

80-113

Лихнидос

Неготино

27.10.2012

17.00

88-74

Гоце Делчев

Апаве

27.10.2012

18.00

73-75

В.Лисици

 

 

ВТОРА ЛИГА МАЖИ – СЕЗОНА 2012/13

2 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Бест

В.Лисици

03.11.2012

18.00

71-63

Апаве

 

Неготино

Гоце Делчев

03.11.2012

18.00

88-92

К.Соколи 2000

Лихнидос

04.11.2012

17.00

73-65

Ангели

Тетекс ТТК

03.11.2012

14.00

80-72

 

ВТОРА ЛИГА МАЖИ – СЕЗОНА 2012/13

3 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Тетекс ТТК

Бест

11.11.2012

16.00

85-73

Лихнидос

Ангели

10.11.2012

16.30

Stream

89-76

Гоце Делчев

К.Соколи 2000

10.11.2012

18.00

92-90

Неготино

 

В.Лисици

Апаве

11.11.2012

16.30

68-69

 

ВТОРА ЛИГА МАЖИ – СЕЗОНА 2012/13

4 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Бест

Апаве

18.11.2012

17.00

69-64

Неготино

В.Лисици

18.11.2012

19.30

73-75

К.Соколи 2000

 

 

Ангели

Гоце Делчев

18.11.2012

14.00

86-81

Тетекс ТТК

Лихнидос

18.11.2012

16.00

90-74

 

ВТОРА ЛИГА МАЖИ – СЕЗОНА 2012/13

5 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Лихнидос

Бест

24.11.2012

17.00

87-71

Гоце Делчев

Тетекс ТТК

24.11.2012

18.00

104-86

 

Ангели

В.Лисици

К.Соколи 2000

25.11.2012

16.30

70-80

Апаве

Неготино

24.11.2012

19.30

64-46

 

ВТОРА ЛИГА МАЖИ – СЕЗОНА 2012/13

6 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Бест

Неготино

02.12.2012

13.00

104-80

К.Соколи 2000

Апаве

02.12.2012

13.30

70-79

Ангели

В.Лисици

01.12.2012

18.00

80-72

Тетекс ТТК

 

Лихнидос

Гоце Делчев

02.12.2012

17.00

81-78

 

ВТОРА ЛИГА МАЖИ – СЕЗОНА 2012/13

7 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Гоце Делчев

Бест

08.12.2012

18.00

83-74

 

Лихнидос

В.Лисици

Тетекс ТТК

09.12.2012

17.00

82-73

Апаве

Ангели

08.12.2012

20.30

105-81

Неготино

К.Соколи 2000

09.12.2012

18.30

53-86

 

ВТОРА ЛИГА МАЖИ – СЕЗОНА 2012/13

8 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Бест

К.Соколи 2000

15.12.2012

18.00

80-86

Ангели

Неготино

15.12.2012

17.30

87-82

Тетекс ТТК

Апаве

16.12.2012

17.00

59-99

Лихнидос

В.Лисици

16.12.2012

13.00

83-82

Гоце Делчев

 

 

ВТОРА ЛИГА МАЖИ – СЕЗОНА 2012/13

9 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Бест

В.Лисици

Гоце Дечлев

23.12.2012

14.00

68-67

Апаве

Лихнидос

23.12.2012

14.00

87-55

Неготино

Тетекс ТТК

служ.

0-20

К.Соколи 2000

Ангели

22.12.2012

19.30

86-75

 

ВТОРА ЛИГА МАЖИ – СЕЗОНА 2012/13

10 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Бест

Ангели

23.02.2013

19.00

66-75

К.Соколи 2000

Тетекс ТТК

24.02.2013

18.30

112-77

Неготино

Лихнидос

28.02.2013

18.30

67-61

Апаве

Гоце Делчев

24.02.2013

20.30

96-61

В.Лисици

 

 

ВТОРА ЛИГА МАЖИ – СЕЗОНА 2012/13

11 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

В.Лисици

Бест

03.03.2013

13.00

93-84

 

Апаве

Гоце Делчев

Неготино

02.03.2013

18.00

89-53

Лихнидос

К.Соколи 2000

02.03.2013

16.00

42-76

Тетекс ТТК

Ангели

03.03.2013

17.00

89-83

 

ВТОРА ЛИГА МАЖИ – СЕЗОНА 2012/13

12 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Бест

Тетекс ТТК

10.03.2013

18.00

64-57

Ангели

Лихнидос

09.03.2013

12.00

64-63

К.Соколи 2000

Гоце Делчев

10.03.2013

17.30

66-56

Неготино

 

Апаве

В.Лисици

10.03.2013

14.30

69-67

 

ВТОРА ЛИГА МАЖИ – СЕЗОНА 2012/13

13 коло

домаќин

гостин

Датум

час

инфо

рез

Апаве

Бест

17.03.2013

17.30

88-59

В.Лисици

Неготино

служ.

20-0

 

К.Соколи 2000

Гоце Делчев

Ангели

17.03.2013

17.30

87-77

Лихнидос

Тетекс ТТК

16.03.2013

15.00

83-65

 

ВТОРА ЛИГА МАЖИ – СЕЗОНА 2012/13

14 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Бест

Лихнидос

23.03.2013

17.00

74-67

Тетекс ТТК

Гоце Делчев

23.03.2013

15.00

78-67

Ангели

 

К.Соколи 2000

В.Лисици

23.03.2013

17.30

61-71

Неготино

Апаве

служ.

0-20

 

ВТОРА ЛИГА МАЖИ – СЕЗОНА 2012/13

15 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Неготино

Бест

служ.

0-20

Апаве

К.Соколи 2000

30.03.2013

17.00

65-64

В.Лисици

Ангели

31.03.2013

14.00

73-74

 

Тетекс ТТК

Гоце Делчев

Лихнидос

03.04.2013

18.00

86-62

 

ВТОРА ЛИГА МАЖИ – СЕЗОНА 2012/13

16 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Бест

Гоце Делчев

06.04.2013

13.00

69-93

Лихнидос

 

Тетекс ТТК

В.Лисици

06.04.2013

 

одл.

Ангели

Апаве

06.04.2013

18.30

82-78

К.Соколи 2000

Неготино

служ.

20-0

 

ВТОРА ЛИГА МАЖИ – СЕЗОНА 2012/13

17 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

К.Соколи 2000

Бест

13.04.2013

89-59

Неготино

Ангели

служ.

0-20

Апаве

Тетекс ТТК

13.04.2013

76-64

В.Лисици

Лихнидос

13.04.2013

85-63

 

Гоце Делчев

 

ВТОРА ЛИГА МАЖИ – СЕЗОНА 2012/13

18 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Бест

 

Гоце Делчев

В.Лисици

20.04.2013

74-65

Лихнидос

Апаве

служ.

0-20

Тетекс ТТК

Неготино

служ.

20-0

Ангели

К.Соколи 2000

20.04.2013

66-92

 

 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder