|  Младински лиги  |  Младински Лиги 2015/16
:М-18
:M-16 A
:M-16 Б 2
:М-16 Б 1
:М-16 Б 3
:М - 16 Б 4
:М - 18 Б 1
:М - 18 Б 2
:М - 18 А
:М - 18 Б 3
:М - 14 А
:М - 14 Б 1
:М - 14 Б 2
:М - 14 Б 3
:У-20 Мажи
:М-18 Жени
:М-16 Жени
:M-14 Б
:М-14 В
:М 14 Г Мажи
:М-16 Б
:M-16 В
:М-16 Г
:М-18 Б
:М-18 В
:М-18 ПЛЕЈ ОФ
:М-16 ПЛЕЈ ОФ
:М-14 ПЛЕЈ ОФ
:М-18 (Ж) ПЛЕЈ ОФ
:М-16(Ж) ПЛЕЈ ОФ
Шампиони на Македонија во младинска конкуренција сезона 2015/16

М-20 Мажи-генерација (1995/1996) Шампион Вардар
М-18 Мажи-генерација (1998/1999) Шампион Вардар
М-16 Мажи-генерација (2000/2001) Шампион Феникс 2010
М-14 Мажи-генерација (2002/2003) Шампион Вардар


М-18 Жени-генерација (1998/1999) Шампион Бадел 1862
М-16 Жени-генерација (2000/2001) Шампион Бадел 1862

 

 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder