|  М-18-Г

Позиција

Тим

ОН

Поб

Пор

КД

КП

КР

Бод

1

Милениум

12

11

1

916

727

189

23

2

АБА Струмица

12

9

3

965

718

247

21

3

Неготино

12

7

5

852

799

53

19

4

Дино Баскет

12

6

6

832

817

15

18

5

Бест

12

4

8

647

719

-72

16

6

Ролинг 08

12

4

8

744

840

-96

16

7

Овче Поле

12

1

11

634

970

-336

13

Коло

Датум

Домаќин

Резултат

Гостин

1

29.10.2011

Дино Баскет

98

62

Ролинг 08

29.10.2011

АБА Струмица

127

41

Овче Поле

29.10.2011

Неготино

78

54

Бест

29.10.2011

Милениум

-

2

05.11.2011

Овче Поле

60

73

Милениум

05.11.2011

Дино Баскет

78

74

Неготино

05.11.2011

АБА Струмица

94

55

Ролинг 08

05.11.2011

Бест

-

3

12.11.2011

Милениум

75

54

Бест

12.11.2011

Ролинг 08

87

66

Овче Поле

12.11.2011

Неготино

58

51

АБА Струмица

12.11.2011

Дино Баскет

-

4

19.11.2011

Ролинг 08

54

72

Милениум

19.11.2011

Дино Баскет

70

60

Бест

19.11.2011

Неготино

86

50

Овче Поле

19.11.2011

АБА Струмица

-

5

26.11.2011

Милениум

76

58

Дино Баскет

26.11.2011

Неготино

79

71

Ролинг 08

26.11.2011

Бест

51

65

АБА Струмица

26.11.2011

Овче Поле

-

6

03.12.2011

Неготино

52

74

Милениум

03.12.2011

АБА Струмица

94

55

Дино Баскет

03.12.2011

Бест

77

48

Овче Поле

03.12.2011

Ролинг 08

-

7

10.12.2011

Милениум

106

90

АБА Струмица

10.12.2011

Бест

58

52

Ролинг 08

10.12.2011

Дино Баскет

102

66

Овче Поле

10.12.2011

Неготино

-

8

17.12.2011

Ролинг 08

61

59

Дино Баскет

17.12.2011

Овче Поле

37

84

АБА Струмица

17.12.2011

Бест

75

84

Неготино

17.12.2011

Милениум

-

9

24.12.2011

Ролинг 08

74

78

АБА Струмица

24.12.2011

Неготино

65

51

Дино Баскет

24.12.2011

Милениум

91

63

Овче Поле

24.12.2011

Бест

-

10

28.01.2012

АБА Струмица

71

57

Неготино

28.01.2012

Овче Поле

40

59

Ролинг 08

28.01.2012

Бест

36

50

Милениум

28.01.2012

Дино Баскет

-

11

25.02.2012

Милениум

71

53

Ролинг 08

25.02.2012

Бест

49

43

Дино Баскет

25.02.2012

Овче Поле

73

63

Неготино

25.02.2012

АБА Струмица

-

12

03.03.2012

Дино Баскет

74

70

Милениум

03.03.2012

Ролинг 08

67

82

Неготино

03.03.2012

АБА Струмица

70

43

Бест

03.03.2012

Овче Поле

-

13

10.03.2012

Милениум

87

74

Неготино

10.03.2012

Дино Баскет

70

82

АБА Струмица

10.03.2012

Овче Поле

35

47

Бест

10.03.2012

Ролинг 08

-

14

17.03.2012

АБА Струмица

59

71

Милениум

17.03.2012

Ролинг 08

49

43

Бест

17.03.2012

Овче Поле

58

74

Дино Баскет

17.03.2012

Неготино

-

 
 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder