Сениорски лиги на Македонија


Делегирање (2012/13)

Плејоф Мажи:
- Полуфинале - 2.коло
- Полуфинале - 1.коло

Суперлига Мажи:
- Суперлига - 10.коло
- Суперлига - 9.коло
- Суперлига - 8.коло
- Суперлига - 7.коло
- Суперлига - 6.коло
- Суперлига - 5.коло
- Суперлига - 4.коло
- Суперлига - 3.коло
- Суперлига - 2.коло
- Суперлига - 1.коло

Плејаут лига Мажи:
- Плејаут Лига - 6.коло
- Плејаут лига - 5.коло
- Плејаут лига - 4.коло
- Плејаут лига - 3.коло
- Плејаут лига - 2.коло
- Плејаут лига - 1.коло

Прва Лига Мажи:
- Прва Лига Мажи - 14.коло
- Прва Лига Мажи - 13.коло
- Прва Лига Мажи - 12.коло
- Прва Лига Мажи - 11.коло
- Прва Лига Мажи - 10.коло
- Прва Лига Мажи - 9.коло
- Прва Лига Мажи - 8.коло
- Прва Лига Мажи - 7.коло
- Прва Лига Мажи - 6.коло
- Прва Лига Мажи - 5.коло
- Прва Лига Мажи - 4.коло
- Прва Лига Мажи - 3.коло
- Прва Лига Мажи - 2.коло
- Прва Лига Мажи - 1.коло

Втора Лига Мажи:
- Втора Лига Мажи - 18.коло
- Втора Лига Мажи - 17.коло
- Втора Лига Мажи - 16.коло
- Втора Лига Мажи - 15.коло
- Втора Лига Мажи - 14.коло
- Втора Лига Мажи - 13.коло
- Втора Лига Мажи - 12.коло
- Втора Лига Мажи - 11.коло
- Втора Лига Мажи - 10.коло
- Втора Лига Мажи - 9.коло
- Втора Лига Мажи - 8.коло
- Втора Лига Мажи - 7.коло
- Втора Лига Мажи - 6.коло
- Втора Лига Мажи - 5.коло
- Втора Лига Мажи - 4.коло
- Втора Лига Мажи - 3.коло
- Втора Лига Мажи - 2.коло
- Втора Лига Мажи - 1.коло

Трета Лига Мажи:
- Трета Лига Мажи - 18.коло
- Трета Лига Мажи - 17.коло
- Трета Лига Мажи - 16.коло
- Трета Лига Мажи - 14.коло
- Трета Лига Мажи - 13.коло
- Трета Лига Мажи - 12.коло
- Трета Лига Мажи - 11.коло
- Трета Лига Мажи - 10.коло
- Трета Лига Мажи - 9.коло
- Трета Лига Мажи - 8.коло
- Трета Лига Мажи - 7.коло
- Трета Лига Мажи - 6.коло
- Трета Лига Мажи - 5.коло
- Трета Лига Мажи - 4.коло
- Трета Лига Мажи - 3.коло
- Трета Лига Мажи - 2.коло
- Трета Лига Мажи - 1.коло

Прва Лига Жени:
- Финале Жени - 4.коло
- Финале Жени - 3.коло
- Финале Жени - 2.коло
- Финале Жени - 1.коло
- Плејоф Жени - 4.коло
- Плејоф Жени - 3.коло
- Плејоф Жени - 2.коло
- Плејоф Жени - 1.коло
- Прва Лига Жени - 14.коло
- Прва Лига Жени - 13.коло
- Прва Лига Жени - 12.коло
- Прва Лига Жени - 11.коло
- Прва Лига Жени - 10.коло
- Прва Лига Жени - 9.коло
- Прва Лига Жени - 8.коло
- Прва Лига Жени - 7.коло
- Прва Лига Жени - 6.коло
- Прва Лига Жени - 5.коло
- Прва Лига Жени - 4.коло
- Прва Лига Жени - 3.коло
- Прва Лига Жени - 2.коло
- Прва Лига Жени - 1.коло

Куп на Македонија 2013:
- Делегирање Куп 2013 - четвртфинале жени, втори натпревари
- Делегирање Куп 2013 - четвртфинале жени, први натпревари
- Делегирање Куп 2013 - осминафинале мажи, први натпревари
- Делегирање Куп 2013 - осминафинале мажи, втори натпревари


Билтени (2012/13)

- Билтен број 28 - 29.05.2013
- Билтен број 27 - 23.05.2013
- Билтен број 26 - 16.05.2013
- Билтен број 25 - 14.05.2013
- Билтен број 24 - 10.05.2013
- Билтен број 23 - 08.05.2013
- Билтен број 22 - 30.04.2013
- Билтен број 21 - 23.04.2013
- Билтен број 20 - 17.04.2013
- Куп на Македонија 2013 Жени - Билтен број 7 - 17.04.2013
- Куп на Македонија 2013 Жени - Блитен број 6 - 12.04.2013
- Билтен број 19 - 12.04.2013
- Билтен број 18 - 05.04.2013
- Куп на Македонија 2013 Мажи - Билтен број 5 - 02.04.2013
- Куп на Македонија 2013 Мажи - Билтен број 4 - 30.03.2013
- Куп на Македонија 2013 Мажи - Билтен број 3 - 29.03.2013
- Билтен број 17 - 29.03.2013
- Куп на Македонија 2013 Мажи - Билтен број 2 - 27.03.2013
- Билтен број 16 - 26.03.2013
- Билтен број 15 - 22.03.2013
- Билтен број 14 - 15.03.2013
- Билтен број 13 - 07.03.2013
- Билтен број 12 - 28.02.2013
- Билтен број 11 - 22.02.2013
- Куп на Македонија 2013 Жени - Билтен број 1 - 22.02.2013
- Билтен број 10 - 15.02.2013
- Куп на Македонија 2013 Мажи - Билтен број 1 - 08.02.2013
- Билтен број 9 - 28.12.2012
- Билтен број 8 - 20.12.2012
- Билтен број 7 - 14.12.2012
- Билтен број 6 - 06.12.2012
- Билтен број 5 - 29.11.2012
- Билтен број 4 - 22.11.2012
- Билтен број 3 - 15.11.2012
- Билтен број 2 - 08.11.2012
- Билтен број 1 - 02.11.2012

 

 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder