Сениорски лиги на Македонија


Делегирање (2011/12)

Прва Лига Мажи:
- Плејоф финале - 4.коло
- Плејоф финале - 3.коло
- Плејоф финале - 2.коло
- Плејоф финале - 1.коло
- Плејоф полуфинале - 3.коло
- Плејоф полуфинале - 2.коло
- Плејаут Лига Мажи - 6.коло
- Плејоф полуфинале - 1.коло
- Плејаут Лига Мажи - 5.коло
- Суперлига Мажи - 10.коло; Плејаут Лига Мажи - 4.коло
- Суперлига Мажи - 9.коло
- Суперлига Мажи - 8.коло; Плејаут Лига Мажи - 3.коло
- Суперлига Мажи - 7.коло; Плејаут Лига Мажи - 2.коло
- Суперлига Мажи - 6.коло
- Суперлига Мажи - 5.коло; Плејаут Лига Мажи - 1.коло
- Суперлига Мажи - 4.коло
- Суперлига Мажи - 3.коло
- Суперлига Мажи - 2.коло
- Суперлига Мажи - 1.коло
- Прва Лига Мажи - 18.коло
- Прва Лига Мажи - 17.коло
- Прва Лига Мажи - 16.коло
- Прва Лига Мажи - 15.коло
- Прва Лига Мажи - 14.коло
- Прва Лига Мажи - 13.коло
- Прва Лига Мажи - 12.коло
- Прва Лига Мажи - 11.коло
- Прва Лига Мажи - 10.коло
- Прва Лига Мажи - 9.коло
- Прва Лига Мажи - 8.коло
- Прва Лига Мажи - 7.коло
- Прва Лига Мажи - 6.коло
- Прва Лига Мажи - 5.коло
- Прва Лига Мажи - 4.коло
- Прва Лига Мажи - 3.коло
- Прва Лига Мажи - 2.коло
- Прва Лига Мажи - 1.коло
- Суперкуп на Македонија

Втора Лига Мажи:
- Втора Лига Мажи - 18.коло
- Втора Лига Мажи - 17.коло (II)
- Втора Лига Мажи - 17.коло (I)
- Втора Лига Мажи - 16.коло (II)
- Втора Лига Мажи - 16.коло (I)
- Втора Лига Мажи - 15.коло
- Втора Лига Мажи - 14.коло
- Втора Лига Мажи - 13.коло
- Втора Лига Мажи - 12.коло
- Втора Лига Мажи - 11.коло
- Втора Лига Мажи - 10.коло
- Втора Лига Мажи - 9.коло
- Втора Лига Мажи - 8.коло
- Втора Лига Мажи - 7.коло
- Втора Лига Мажи - 6.коло
- Втора Лига Мажи - 5.коло
- Втора Лига Мажи - 4.коло
- Втора Лига Мажи - 3.коло
- Втора Лига Мажи - 2.коло
- Втора Лига Мажи - 1.коло

Трета Лига Мажи:
- Трета Лига Мажи - 22.коло
- Трета Лига Мажи - 21.коло
- Трета Лига Мажи - 20.коло
- Трета Лига Мажи - 19.коло
- Трета Лига Мажи - 18.коло
- Трета Лига Мажи - 17.коло 
- Трета Лига Мажи - 16.коло
- Трета Лига Мажи - 15.коло
- Трета Лига Мажи - 14.коло
- Трета Лига Мажи - 13.коло
- Трета Лига Мажи - 12.коло
- Трета Лига Мажи - 11.коло
- Трета Лига Мажи - 10.коло
- Трета Лига Мажи - 9.коло
- Трета Лига Мажи - 8.коло
- Трета Лига Мажи - 7.коло
- Трета Лига Мажи - 6.коло
- Трета Лига Мажи - 5.коло
- Трета Лига Мажи - 4.коло
- Трета Лига Мажи - 3.коло
- Трета Лига Мажи - 2.коло
- Трета Лига Мажи - 1.коло

Прва Лига Жени:
- Плејоф финале - 2.коло
- Плејоф финале - 1.коло
- Плејоф полуфинале - 2.коло
- Плејоф полуфинале - 1.коло
- Прва Лига Жени - 14.коло (II)
- Прва Лига Жени - 14.коло (I)
- Прва Лига Жени - 13.коло
- Прва Лига Жени - 12.коло
- Прва Лига Жени - 11.коло
- Прва Лига Жени - 10.коло
- Прва Лига Жени - 9.коло
- Прва Лига Жени - 8.коло
- Прва Лига Жени - 7.коло
- Прва Лига Жени - 6.коло
- Прва Лига Жени - 5.коло
- Прва Лига Жени - 4.коло
- Прва Лига Жени - 3.коло
- Прва Лига Жени - 2.коло
- Прва Лига Жени - 1.коло

Куп на Македонија:
- Завршен турнир жени
- Финале мажи
- Полуфинале мажи
- Четвртфинале мажи
- Четвртфинале жени - втори натпревари
- Четвртфинале жени - први натпревари
- Осминафинале мажи - втори натпревари
- Осминафинале мажи - први натпревари


Билтени (2011/12)

- Билтен број 29 (30.05.2012)
- Билтен број 28 (18.05.2012)
- Билтен број 27 (04.05.2012)
- Билтен број 26 (30.04.2012)
- Билтен број 25 (27.04.2012)
- Билтен број 24 (23.04.2012)
- Билтен број 23 (11.04.2012)
- Билтен Куп на Македонија 2012 жени (11.04.2012)
- Билтен број 22 (10.04.2012)
- Билтен број 21 (02.04.2012)
- Билтен Куп на Македонија 2012 (28.03.2012)
- Билтен број 20 (23.03.2012)
- Билтен број 19 (16.03.2012)
- Билтен број 18 (09.03.2012)
- Билтен број 17 (02.03.2012)
- Билтен број 16 (01.03.2012)
- Билтен број 15 (23.02.2012)
- Билтен број 14 (14.02.2012)
- Билтен број 13 (08.02.2012)
- Билтен број 12 (06.02.2012)
- Билтен број 11 (23.12.2011)
- Билтен број 10 (13.12.2011)
- Билтен број 9 (09.12.2011)
- Билтен број 8 (29.11.2011)
- Билтен број 7 (22.11.2011)
- Билтен број 6 (15.11.2011)
- Билтен број 5 (08.11.2011)
- Билтен број 4 (02.11.2011)
- Билтен број 3 (28.10.2011)
- Билтен број 2 (25.10.2011)
- Билтен број 1 (19.10.2011)

 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder