|  М-14-Б

Позиција

Тим

ОН

Поб

Пор

КД

КП

КР

Бод

1

Фруктал Јуниор

14

13

1

1210

647

563

27

2

Партизан Водно Санс

14

13

1

1055

552

503

27

3

МЗТ Скопје

14

10

4

837

734

103

24

4

Ангели

14

7

7

798

871

-73

21

5

Работнички

14

6

8

766

860

-94

20

6

Карпош Соколи

14

4

10

641

999

-358

18

7

Илинден

14

2

12

784

1069

-285

16

8

Колибри

14

1

13

470

829

-359

14

Коло

Датум

Домаќин

Резултат

Гостин

1

29.10.2011

Работнички

44

59

МЗТ Скопје

29.10.2011

Илинден

69

54

Колибри

29.10.2011

Карпош Соколи

39

127

Фруктал Јуниор

29.10.2011

Ангели

42

68

Партизан Водно Санс

2

05.11.2011

Колибри

21

47

Работнички

05.11.2011

Фруктал Јуниор

87

64

МЗТ Скопје

05.11.2011

Партизан Водно Санс

86

29

Илинден

05.11.2011

Ангели

66

52

Карпош Соколи

3

12.11.2011

Работнички

48

96

Фруктал Јуниор

12.11.2011

Партизан Водно Санс

100

22

Колибри

12.11.2011

МЗТ Скопје

65

35

Ангели

12.11.2011

Карпош Соколи

85

66

Илинден

4

19.11.2011

Партизан Водно Санс

67

37

Работнички

19.11.2011

Ангели

54

76

Фруктал Јуниор

19.11.2011

Колибри

40

57

Карпош Соколи

19.11.2011

Илинден

60

76

МЗТ Скопје

5

26.11.2011

Работнички

77

64

Ангели

26.11.2011

Карпош Соколи

31

92

Партизан Водно Санс

26.11.2011

Фруктал Јуниор

122

58

Илинден

26.11.2011

МЗТ Скопје

60

34

Колибри

6

03.12.2011

Карпош Соколи

55

53

Работнички

03.12.2011

Илинден

64

83

Ангели

03.12.2011

Партизан Водно Санс

78

53

МЗТ Скопје

03.12.2011

Колибри

30

74

Фруктал Јуниор

7

10.12.2011

Работнички

63

54

Илинден

10.12.2011

МЗТ Скопје

56

46

Карпош Соколи

10.12.2011

Ангели

66

38

Колибри

10.12.2011

Фруктал Јуниор

60

68

Партизан Водно Санс

8

17.12.2011

МЗТ Скопје

62

53

Работнички

17.12.2011

Колибри

67

60

Илинден

17.12.2011

Фруктал Јуниор

108

29

Карпош Соколи

17.12.2011

Партизан Водно Санс

56

24

Ангели

9

24.12.2011

Работнички

47

26

Колибри

24.12.2011

МЗТ Скопје

55

65

Фруктал Јуниор

24.12.2011

Илинден

33

70

Партизан Водно Санс

24.12.2011

Карпош Соколи

60

74

Ангели

10

25.02.2012

Фруктал Јуниор

89

46

Работнички

25.02.2012

Колибри

23

77

Партизан Водно Санс

25.02.2012

Ангели

59

70

МЗТ Скопје

25.02.2012

Илинден

65

41

Карпош Соколи

11

03.03.2012

Работнички

62

101

Партизан Водно Санс

03.03.2012

Фруктал Јуниор

108

42

Ангели

03.03.2012

Карпош Соколи

59

52

Колибри

03.03.2012

МЗТ Скопје

75

61

Илинден

12

10.03.2012

Ангели

78

62

Работнички

10.03.2012

Партизан Водно Санс

88

30

Карпош Соколи

10.03.2012

Илинден

59

112

Фруктал Јуниор

10.03.2012

Колибри

37

49

МЗТ Скопје

13

17.03.2012

Работнички

59

31

Карпош Соколи

17.03.2012

Ангели

67

49

Илинден

17.03.2012

МЗТ Скопје

40

49

Партизан Водно Санс

17.03.2012

Фруктал Јуниор

20

00

Колибри

14

24.03.2012

Илинден

57

68

Работнички

24.03.2012

Карпош Соколи

26

53

МЗТ Скопје

24.03.2012

Колибри

26

44

Ангели

24.03.2012

Партизан Водно Санс

55

66

Фруктал Јуниор

 
 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder