ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2015/16

1 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Студент 2015

Клубски

24.10.15

70-26

Шкупи

Бадел 1862

24.10.15

42-123

Лотос

Ваис Профил

24.10.15

113-22

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2015/16

2 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Клубски

Шкупи

31.10.15

66-53

Ваис Профил

Студент 2015

31.10.15

25-97

Бадел 1862

Лотос

31.10.15

103-54

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2015/16

3 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Ваис Профил

Клубски

07.11.15

38-75

Лотос

Шкупи

07.11.15

72-38

Студент 2015

Бадел 1862

07.11.15

34-89

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2015/16

4 коло

домаќин

Гостин

датум

час

инфо

рез

Клубски

Лотос

14.11.15

71-86

Бадел 1862

Ваис Профил

14.11.15

151-30

Шкупи

Студент 2015

14.11.15

36-68

 

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2015/16

5 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Бадел 1862

Клубски

21.11.15

101-36

Студент 2015

Лотос

21.11.15

59-53

Ваис Профил

Шкупи

21.11.15

37-83

 

 

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2015/16

6 коло

домаќин

Гостин

датум

час

инфо

рез

Клубски

Студент 2015

28.11.15

67-50

Бадел 1862

Шкупи

28.11.15

 

125-36

Лотос

Ваис Профил

28.11.15

68-37

 

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2015/16

7 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Шкупи

Клубски

05.12.15

26-80

Студент 2015

Ваис Профил

05.12.15

89-23

Лотос

Бадел 1862

05.12.15

43-117

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2015/16

8 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Клубски

Ваис Профил

12.12.15

90-11

Шкупи

Лотос

12.12.15

24-72

Бадел 1862

Студент 2015

12.12.15

91-49

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2015/16

9 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Лотос

Клубски

19.12.15

62-66

Ваис Профил

Бадел 1862

19.12.15

18-131

Студент 2015

Шкупи

20.12.15

66-24

 

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2015/16

10 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Клубски

Бадел 1862

26.12.15

55-75

Лотос

Студент 2015

26.12.15

64-48

Шкупи

Ваис Профил

26.12.15

90-17


ВТОР ДЕЛ ПЛЖ

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2015/16 -ВТОР ДЕЛ

11 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Ваис Профил

Бадел 1862

06.02.16

0-2

Шкупи

Лотос

06.02.16

40-82

Студент 2015

Клубски

06.02.16

0-2

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2015/16

12 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Бадел 1862

Шкупи

13.02.16

119-40

Клубски

Ваис Профил

13.02.16

2-0

Лотос

Студент 2015

13.02.16

67-72

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2015/16

13 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Клубски

Бадел 1862

27.02.16

50-64

Студент 2015

Шкупи

27.02.16

70-27

Ваис Профил

Лотос

27.02.16

0-2

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2015/16

14 коло

домаќин

Гостин

датум

час

инфо

рез

Бадел 1862

Студент 2015

05.03.16

88-44

Лотос

Клубски

05.03.16

0-20

Шкупи

Ваис Профил

05.03.16

2-0

 

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2015/16

15 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Лотос

Бадел 1862

12.03.16

0-20

Ваис Профил

Студент 2015

12.03.16

0-2

Клубски

Шкупи

12.03.16

84-24

 

 

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2015/16

16 коло

домаќин

Гостин

датум

час

инфо

рез

Бадел 1862

Ваис Профил

19.03.16

2-0

Лотос

Шкупи

19.03.16

 

0-2

Клубски

Студент 2015

19.03.16

78-39

 

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2015/16

17 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Шкупи

Бадел 1862

26.03.16

40-95

Ваис Профил

Клубски

26.03.16

0-2

Студент 2015

Лотос

26.03.16

2-0

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2015/16

18 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Бадел 1862

Клубски

02.04.16

91-59

Шкупи

Студент 2015

02.04.16

35-59

Лотос

Ваис Профил

02.04.16

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2015/16

9 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Студент 2015

Бадел 1862

09.04.16

56-99

Клубски

Лотос

09.04.16

2-0

Ваис Профил

Шкупи

09.04.16

0-2

 

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2015/16

20 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Бадел 1862

Лотос

16.04.16

2-0

Студент 2015

Ваис Профил

16.04.16

2-0

Шкупи

Клубски

16.04.16

30-87

 

Финале: Прва лига жени сезона 2016/16
Бадел 1862-Клубски П 2-0

ПРВА ЛИГА (Ж)(сезона 2015/16), финале ,

Коло

Датум

Домаќин

Резултат

Гостин

1

16.04.2016

Бадел 1862

88

66

Клубски П.

2

Клубски П.

58

63

Бадел 1862

3

 

ПРВА ЛИГА (ЖЕНИ) 1/2 ФИНАЛЕ ДО 2 ПОБЕДИ

 

Бадел 1862 - Шкупи (2-0)

 

ПРВА ЛИГА (Ж)(сезона 2015/16), 1/2 финале , до 2 победи

Коло

Датум

Домаќин

Резултат

Гостин

1

09.04.2016

Бадел 1862

94

22

Шкупи

2

Шкупи

Бадел 1862

3

 

Клубски Патриот - Студент 2015 (2-0)

 

ПРВА ЛИГА (Ж)(сезона 2015/16), 1/2 финале , до 2 победи

Коло

Датум

Домаќин

Резултат

Гостин

1

09.04.2016

Клубски П.

93

33

Студент 2015

2

Студент 2015

Клубски П.

3

 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder