Рекапитулар на сезоната
Со моментот на првата првата фотографија заврши возбудливата 2011/12 сезона во елитната македонска лига. А како почна...

ПРВА ЛИГА МАЖИ – ПЛЕЈОФ 2011/12 (до четири победи)

Финале 1.коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

МЗТ Скопје

Фени Индустри

18.04.12

18:30

(1-0)

80-78

ПРВА ЛИГА МАЖИ – ПЛЕЈОФ 2011/12 (до четири победи)

Финале 2.коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Фени Индустри

МЗТ Скопје

26.04.12

20:30

(0-2)

84-65

ПРВА ЛИГА МАЖИ – ПЛЕЈОФ 2011/12 (до четири победи)

Финале 3.коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

МЗТ Скопје

Фени Индустри

29.04.12

18:30

(3-1)

84-59

ПРВА ЛИГА МАЖИ – ПЛЕЈОФ 2011/12 (до четири победи)

Финале 4.коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Фени Индустри

МЗТ Скопје

02.05.12

20:30

(1-4)

73-81

 

 

ТАБЕЛИ 2011/12
Распоред и резултати 2011/12
Статистика 2011/12
Тимови 2011/12

(тимска статистика)
(
тимска статистика
)
(
тимска статистика
)
(
тимска статистика
)
(
тимска статистика
)
(
тимска статистика
)
(
тимска статистика
)
(
тимска статистика
)
(
тимска статистика)

 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder