ТАБЕЛА

-

Прва Ж

Позиција

Тим

ОН

Поб

Пор

КД

КП

КР

Бод

1

Бадел 1862

8

8

0

665

247

418

16

2

Вардар

8

7

1

475

404

71

15

3

МНА Кожувчанка

8

4

4

527

447

80

12

4

Струга 2009

8

4

4

384

340

44

12

5

Пелистер АД

8

4

4

414

420

-6

12

6

Шкупи

7

3

4

380

410

-30

10

7

Трокал

8

0

8

291

642

-351

8

8

Клупски П. -1

7

1

6

243

469

-226

7

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2016/2017

1.коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Шкупи

Клубски П.

19.11.16

87-45

Трокал

Бадел 1862

19.11.16

31-96

Пелистер АД

Струга 2009

19.11.16

45-34

Вардар

МНА Кожувчанка

19.11.16

76-71

  

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2016/2017

2 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Клубски П.

Бадел 1862

26.11.16

15-107

Шкупи

Пелистер АД

26.11.16

62-53

МНА Кожувчанка

Трокал

26.11.16

102-32

Струга 2009

Вардар

26.11.16

47-59

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2016/2017

3 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Пелистер АД

Клубски П. 

03.12.16

72-39

Бадел 1862 

МНА Кожувчанка

03.12.16

90-49

Вардар

Шкупи

03.12.16

 

Трокал

Струга 2009

03.12.16

 

 

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2016/2017

4.коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Клубски П. 

МНА Кожувчанка

10.12.16

Пелистер АД

Вардар

10.12.16

52-57

Струга 2009

Бадел 1862 

10.12.16

44-51

Шкупи

Трокал

10.12.16

68-43

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2016/2017

5.коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Вардар

Клубски П. 

17.12.16

20-0

МНА Кожувчанка

Струга 2009

17.12.16

43-27

Трокал

Пелистер АД

17.12.16

33-66

Бадел 1862 

Шкупи

17.12.16

84-34

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2016/2017

6.коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Клубски П. 

Струга 2009

24.12.16

47-67

Вардар

Трокал

24.12.16

90-48

Шкупи

МНА Кожувчанка

24.12.16

42-70

Пелистер АД

Бадел 1862 

24.12.16

27-76ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2016/2017

7.коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Трокал

Клубски П. 

11.02.17

42-70

Струга 2009

Шкупи

11.02.17

40-36

Бадел 1862  

Вардар

11.02.17

МНА Кожувчанка

Пелистер АД

11.02.17

58-65

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2016/2017

8.коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Клубски П. 

Шкупи

25.02.17

Бадел 1862 

Трокал

25.02.17

86-17

Струга 2009

Пелистер АД

25.02.17

61-34

МНА Кожувчанка

Вардар

25.02.17

60-68пп

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2016/2017

9.коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Бадел 1862 

Клубски П. 

04.03.17

 

Пелистер АД

Шкупи

04.03.17

Трокал

МНА Кожувчанка

04.03.17

Вардар

Струга 2009

04.03.17

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2016/2017

10.коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Клубски П. 

Пелистер АД

11.03.17

МНА Кожувчанка

Бадел 1862 

11.03.17

Шкупи

Вардар

11.03.17

51-75

Струга 2009

Трокал

11.03.17

64-25

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2016/2017

11.коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

МНА Кожувчанка

Клубски П. 

18.03.17

74-27

Вардар

Пелистер АД

18.03.17

Бадел 1862 

Струга 2009

18.03.17

Трокал

Шкупи

18.03.17

18.03.17

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2016/2017

12.коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Клубски П. 

Вардар

25.03.17

Струга 2009

МНА Кожувчанка

25.03.17

Пелистер АД

Трокал

25.03.17

Шкупи

Бадел 1862 

25.03.17

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2016/2017

13.коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Струга 2009

Клубски П. 

01.04.17

Трокал

Вардар

01.04.17

МНА Кожувчанка

Шкупи

01.04.17

Бадел 1862 

Пелистер АД

01.04.17

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2016/2017

14.коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Клубски П. 

Трокал

08.04.17

Шкупи

Струга 2009

08.04.17

Вардар 

Бадел 1862 

08.04.17

30-75

Пелистер АД

МНА Кожувчанка

08.04.17

 

 

 

 

 

 

 

 

Архива

Сезона 2015/16
Сезона 2014/15
Сезона 2013/14
Сезона 2012/13

Сезона 2011/12
Сезона 2010/11
Сезона 2009/10

 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder