Правилник за натпреварување - Младински лиги 2016
Пропозиции за натпреварување - Младински лиги 2016
Систем за натпреварување - Младински лиги 2016/2017
Календар за натпревари - Младински лиги сезона 2016/2017


 

 

Архива:
Сезона 2015/16
Сезона 2014/15
Сезона 2013/14
Сезона 2012/13
Сезона 2011/12

 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder