Правилник за натпреварување - Младински лиги 2016
Пропозиции за натпреварување - Младински лиги 2016
Систем за натпреварување - Младински лиги 2016/2017
Календар за натпревари - Младински лиги сезона 2016/2017


 

СЕЗОНА 2011/12

Одиграни завршни турнири:

(13-14 мај 2012, Гостивар)  М-14 Ж, генерација 98/99
(19-20 мај 2012, Крива Паланка)  М-16 Ж, генерација 96/97
(21-22 мај 2012, Скопје)  М-12 М, генерација 2000
(25-26 мај 2012, Скопје)  М-18 Ж, генерација 94/95
(26-27 мај 2012, Кавадарци)  М-20 М, генерација 92/93
(02-03 јуни 2012, Скопје)  М-14 М, генерација 1998
(08-10 јуни 2012, Скопје)  М-13 М, генерација 1999
(10-11 јуни 2012, Скопје)  М-16 М, генерација 1996
(16-17 јуни 2012, Скопје)  М-15 М, генерација 1997
(23 јуни - 04 јули 2012, Кавадарци)  М-18 М, генерација 94/95

 

ВТОРА ФАЗА

М-18 (Ген. 94/95) Група 1
М-18 (Ген. 94/95) Група 2

М-16 (Ген. 96) Група 1
М-16 (Ген. 96) Група 2
М-16 (Ген. 96) Група 3
М-16 (Ген. 96) Група 4

М-15 (Ген. 97) Група 1
М-15 (Ген. 97) Група 2
М-15 (Ген. 97) Група 3
М-15 (Ген. 97) Група 4

М-14 (Ген. 98) Група 1
М-14 (Ген. 98) Група 2
М-14 (Ген. 98) Група 3
М-14 (Ген. 98) Група 4

 

ПРВА ФАЗА

М-20 (Ген. 92/93)

М-18 (Ген. 94/95) - Група А
М-18 (Ген. 94/95) - Група Б
М-18 (Ген. 94/95) - Група В
М-18 (Ген. 94/95) - Група Г

М-16 (Ген. 96) - Група А
М-16 (Ген. 96) - Група Б
М-16 (Ген. 96) - Група В

М-15 (Ген. 97) - Група А
М-15 (Ген. 97) - Група Б
М-15 (Ген. 97) - Група В

М-14 (Ген. 98) - Група А
М-14 (Ген. 98) - Група Б
М-14 (Ген. 98) - Група В

М-13 (Ген. 99) - Група А
М-13 (Ген. 99) - Група Б

М-12 (Ген. 2000) - Група А
М-12 (Ген. 2000) - Група Б

М-18 Ж (Ген. 94/95)

М-16 Ж (Ген. 96/97)

М-14 Ж (Ген. 98/99)

 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder