СУПЕРЛИГА МАЖИ – СЕЗОНА 2014/15

ТАБЕЛА

#

Екипа

он

поб

пор

кд

кп

кр

бод

1

МЗТ Скопје А.

26

19

7

2122

1785

+337

45

2

Работнички

26

19

7

2154

1853

+301

44

3

Куманово

26

17

9

2236

2147

+89

43

4

Фени Индустри

26

14

12

2100

2019

+81

40

5

Карпош Соколи

26

13

13

2101

2078

+23

39

6

Кожув

26

12

14

2033

1971

+62

38

 
 
 

СУПЕРЛИГА МАЖИ - СЕЗОНА 2014/15

1 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Кожув

МЗТ Скопје А.

28.03.15

19:00

МРТ

69-81

Фени Индустри

Работнички

28.03.15

18:00

81-75

Карпош Соколи

Куманово

23.04.15

19:00

МРТ

98-95

 

СУПЕРЛИГА МАЖИ - СЕЗОНА 2014/15

2 коло

домаќин

Гостин

датум

час

инфо

рез

МЗТ Скопје А.

Фени Индустри

12.04.15

18:00

77-65

Куманово

Кожув

25.04.15

19:00

82-67

Работнички

Карпош Соколи

25.04.15

19:00

Stream

90-84

 
 

СУПЕРЛИГА МАЖИ - СЕЗОНА 2014/15

3 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Куманово

МЗТ Скопје А.

19.04.15

19:00

99-90

Карпош Соколи

Фени Индустри

19.04.15

19:00

Stream

77-81

Кожув

Работнички

18.04.15

19:00

86-94

  

СУПЕРЛИГА МАЖИ - СЕЗОНА 2014/15

4 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

МЗТ Скопје А.

Карпош Соколи

28.04.15

18:00

Stream

91-84

Работнички

Куманово

28.04.15

19:00

МРТ

91-84

Фени Индустри

Кожув

28.04.15

19:00

74-79

 

СУПЕРЛИГА МАЖИ - СЕЗОНА 2014/15

5 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Работнички

МЗТ Скопје А.

01.05.15

19:00

МРТ

82-83

Кожув

Карпош Соколи

01.05.15

19:00

83-75

Куманово

Фени Индустри

01.05.15

20:00

85-76

 

СУПЕРЛИГА МАЖИ - СЕЗОНА 2014/15

6 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

МЗТ Скопје А.

Кожув

03.05.15

18:00

МРТ

77-71

Работнички

Фени Индустри

03.05.15

19:00

82-63

Куманово

Карпош Соколи

03.05.15

19:00

96-80

 

СУПЕРЛИГА МАЖИ - СЕЗОНА 2014/15

7 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Фени Индустри

МЗТ Скопје А.

06.05.15

19:00

73-69

Кожув

Куманово

06.05.15

19:00

84-86

Карпош Соколи

Работнички

06.05.15

20:00

МРТ

73-81

 

СУПЕРЛИГА МАЖИ - СЕЗОНА 2014/15

8 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

МЗТ Скопје А.

Куманово

08.05.15

19:00

107-58

Фени Индустри

Карпош Соколи

09.05.15

19:00

78-65

Работнички

Кожув

09.05.15

19:00

МРТ

83-73

 

СУПЕРЛИГА МАЖИ - СЕЗОНА 2014/15

9 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Карпош Соколи

МЗТ Скопје А.

12.05.15

19:00

Stream

80-100

Куманово

Работнички

19.05.15

19:00

 

108-98

Кожув

Фени Индустри

12.05.15

19:00

72-68

 

СУПЕРЛИГА МАЖИ - СЕЗОНА 2014/15

10 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

МЗТ Скопје А.

Работнички

15.05.15

19:00

МРТ

76-85

Карпош Соколи

Кожув

14.05.15

18:00

67-64

Фени Индустри

Куманово

16.05.15

19:00

91-92

 

 

 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder