|  М-18-Ж

Позиција

Тим

ОН

Поб

Пор

КД

КП

КР

Бод

1

Бадел 1862

12

11

1

724

365

359

23

2

Кроација Осигурување

11

9

2

635

354

281

20

3

Струга 2009

12

8

4

555

478

77

20

4

Пелистер Спорт

12

6

6

520

565

-45

18

5

Вардар Младинец

12

4

8

401

651

-250

16

6

Крива Паланка

11

3

8

393

575

-182

14

7

Пробаскет Дебар

12

0

12

0

240

-240

0

Коло

Датум

Домаќин

Резултат

Гостин

1

29.10.2011

Струга 2009

49

46

Пелистер Спорт

29.10.2011

Вардар Младинец

20

0

Пробаскет Дебар

29.10.2011

Бадел 1862

86

23

Крива Паланка

29.10.2011

-

Кроација Осигурување

2

05.11.2011

Пробаскет Дебар

0

20

Струга 2009

05.11.2011

Крива Паланка

54

59

Пелистер Спорт

05.11.2011

Вардар Младинец

29

97

Кроација Осигурување

05.11.2011

-

Бадел 1862

3

12.11.2011

Струга 2009

55

34

Крива Паланка

12.11.2011

Кроација Осигурување

20

0

Пробаскет Дебар

12.11.2011

Пелистер Спорт

-

12.11.2011

Бадел 1862

100

24

Вардар Младинец

4

19.11.2011

Кроација Осигурување

49

35

Струга 2009

19.11.2011

-

Крива Паланка

19.11.2011

Пробаскет Дебар

0

20

Бадел 1862

19.11.2011

Вардар Младинец

35

63

Пелистер Спорт

5

26.11.2011

Струга 2009

-

26.11.2011

Бадел 1862

55

56

Кроација Осигурување

26.11.2011

Крива Паланка

43

31

Вардар Младинец

26.11.2011

Пелистер Спорт

20

0

Пробаскет Дебар

6

03.12.2011

Бадел 1862

66

56

Струга 2009

03.12.2011

Вардар Младинец

-

03.12.2011

Кроација Осигурување

59

25

Пелистер Спорт

03.12.2011

Пробаскет Дебар

0

20

Крива Паланка

7

10.12.2011

Струга 2009

62

29

Вардар Младинец

10.12.2011

Пелистер Спорт

39

66

Бадел 1862

10.12.2011

-

Пробаскет Дебар

10.12.2011

Крива Паланка

37

75

Кроација Осигурување

8

25.02.2011

Пелистер Спорт

29

65

Струга 2009

25.02.2011

Пробаскет Дебар

0

20

Вардар Младинец

25.02.2011

Крива Паланка

21

86

Бадел 1862

25.02.2011

Кроација Осигурување

-

9

03.03.2011

Струга 2009

20

0

Пробаскет Дебар

03.03.2011

Пелистер Спорт

56

35

Крива Паланка

03.03.2011

Кроација Осигурување

89

29

Вардар Младинец

03.03.2011

Бадел 1862

-

10

10.03.2011

Крива Паланка

44

62

Струга 2009

10.03.2011

Пробаскет Дебар

0

20

Кроација Осигурување

10.03.2011

-

Пелистер Спорт

10.03.2011

Вардар Младинец

0

20

Бадел 1862

11

17.03.2011

Струга 2009

44

42

Кроација Осигурување

17.03.2011

Крива Паланка

-

17.03.2011

Бадел 1862

20

0

Пробаскет Дебар

17.03.2011

Пелистер Спорт

74

50

Вардар Младинец

12

31.03.2011

-

Струга 2009

31.03.2011

Кроација Осигурување

54

57

Бадел 1862

31.03.2011

Вардар Младинец

65

62

Крива Паланка

31.03.2011

Пробаскет Дебар

0

20

Пелистер Спорт

13

07.04.2011

Струга 2009

46

70

Бадел 1862

07.04.2011

-

Вардар Младинец

07.04.2011

Пелистер Спорт

43

74

Кроација Осигурување

07.04.2011

Крива Паланка

20

0

Пробаскет Дебар

14

21.04.2011

Вардар Младинец

69

41

Струга 2009

21.04.2011

Бадел 1862

78

46

Пелистер Спорт

21.04.2011

Пробаскет Дебар

-

21.04.2011

Кроација Осигурување

Крива Паланка

 
 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder