Позиција

Тим

ОН

Поб

Пор

КД

КП

КР

Бод

1

Феникс 2010

3

3

0

234

123

111

6

2

Фруктал Јуниор

3

2

1

286

153

133

5

3

Академик

4

0

4

139

383

-244

4

Коло

Датум

Домаќин

Резултат

Гостин

1

Феникс 2010

88

30

Академик

Фруктал Јуниор

-

2

Академик

48

122

Фруктал Јуниор

-

Феникс 2010

3

Феникс 2010

75

62

Фруктал Јуниор

Академик

-

4

Академик

31

71

Феникс 2010

-

Фруктал Јуниор

5

Фруктал Јуниор

102

30

Академик

Феникс 2010

-

6

Фруктал Јуниор

Феникс 2010

-

Академик

 
 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder