|  Сезона 2014/15

Втора Лига Мажи (сезона 2014/15) - Распоред на натпревари

Коло

Датум/Време

Домаќин

Резултат

Гостин

1

-

Вардар Апаве

 

 

-

25.10.14

Бест

60

65

Т-Баскет

25.10.14

Михајловски

59

54

Пелистер

25.10.14

Радовиш

90

85

Тетекс ТТК

25.10.14

Борец Баскет

86

60

Црн Дрим

25.10.14

Шкупи

103

47

Дино Баскет

2

-

-

 

 

Дино Баскет

01.11.14

Црн Дрим

83

74

Шкупи

02.11.14

Тетекс ТТК

82

79

Борец Баскет

01.11.14

Пелистер

74

66

Радовиш

02.11.14

Т-Баскет

86

46

Михајловски

01.11.14

Вардар Апаве

101

97

Бест

3

-

Бест

 

 

-

08.11.14

Михајловски

82

67

Вардар Апаве

08.11.14

Радовиш

71

84

Т-Баскет

08.11.14

Борец Баскет

77

64

Пелистер

08.11.14

Шкупи

90

78

Тетекс ТТК

09.11.14

Дино Баскет

70

101

Црн Дрим

4

-

-

 

 

Црн Дрим

15.11.14 (17:00)

Тетекс ТТК

96

85

Дино Баскет

16.11.14 (12:00)

Пелистер

76

61

Шкупи

15.11.14 (19:00)

Т-Баскет

70

56

Борец Баскет

15.11.14 (16:00)

Вардар Апаве

87

77

Радовиш

16.11.14 (15:00)

Бест

71

60

Михајловски

5

-

Михајловски

 

 

-

22.11.14 (12:00)

Радовиш

75

66

Бест

22.11.14 (19:30)

Борец Баскет

75

68

Вардар Апаве

22.11.14 (19:00)

Шкупи

67

79

Т-Баскет

22.11.14 (17:00)

Дино Баскет

83

91

Пелистер

23.11.14 (15:30)

Црн Дрим

73

64

Тетекс ТТК

6

-

-

 

 

Тетекс ТТК

30.11.14 (12:00)

Пелистер

88

75

Црн Дрим

29.11.14 (17:00)

Т-Баскет

83

64

Дино Баскет

29.11.14 (13:00)

Вардар Апаве

101

81

Шкупи

30.11.14 (17:00)

Бест

87

52

Борец Баскет

30.11.14 (18:30)

Михајловски

57

78

Радовиш

7

-

Радовиш

 

 

-

07.12.14 (18:30)

Борец Баскет

78

68

Михајловски

07.12.14 (18:00)

Шкупи

62

61

Бест

06.12.14 (17:00)

Дино Баскет

68

100

Вардар Апаве

06.12.14 (16:00)

Црн Дрим

61

85

Т-Баскет

06.12.14 (17:00)

Тетекс ТТК

85

64

Пелистер

8

-

-

 

 

Пелистер

14.12.14 (17:00)

Т-Баскет

63

69

Тетекс ТТК

13.12.14 (14:00)

Вардар Апаве

95

84

Црн Дрим

14.12.14 (17:00)

Бест

85

40

Дино Баскет

18.12.14 (17:00)

Михајловски

73

62

Шкупи

14.12.14 (12:00)

Радовиш

75

67

Борец Баскет

9

-

Борец Баскет

 

 

-

20.12.14

Шкупи

66

104

Радовиш

20.12.14

Дино Баскет

61

71

Михајловски

20.12.14

Црн Дрим

49

74

Бест

20.12.14

Тетекс ТТК

79

63

Вардар Апаве

21.12.14

Пелистер

65

82

Т-Баскет

10

-

-

 

 

Т-Баскет

24.12.14 (17:00)

Вардар Апаве

100

80

Пелистер

27.12.14 (17:00)

Бест

70

57

Тетекс ТТК

25.12.14 (16:00)

Михајловски

76

64

Црн Дрим

24.12.14 (18:30)

Радовиш

96

63

Дино Баскет

20.05.15 (19:30)

Борец Баскет

84

66

Шкупи

11

 

Шкупи

 

 

-

28.02.14 (18:00)

Дино Баскет

80

87

Борец Баскет

28.02.14 (16:00)

Црн Дрим

80

82

Радовиш

28.02.14 (15:00)

Тетекс ТТК

74

57

Михајловски

01.03.14 (12:00)

Пелистер

82

77

Бест

28.02.14 (18:00)

Т-Баскет

79

62

Вардар Апаве

Коло

Датум

Домаќин

Резултат

Гостин

12

-

-

 

 

Вардар Апаве

07.03.15 (15:00)

Т-Баскет

84

69

Бест

08.03.15 (12:00)

Пелистер

70

62

Михајловски

07.03.15 (17:00)

Тетекс ТТК

86

89

Радовиш

08.03.15 (16:00)

Црн Дрим

67

59

Борец Баскет

07.03.15 (18:00)

Дино Баскет

80

79

Шкупи

13

-

Дино Баскет

 

 

-

18.03.15 (18:00)

Шкупи

86

68

Црн Дрим

14.03.15 (19:00)

Борец Баскет

86

71

Тетекс ТТК

14.03.15 (12:00)

Радовиш

67

52

Пелистер

15.03.15 (15:30)

Михајловски

64

82

Т-Баскет

14.03.15 (14:00)

Бест

80

70

Вардар Апаве

14

-

-

 

 

Бест

21.03.15 (17:00)

Вардар Апаве

82

60

Михајловски

21.03.15 (15:00)

Т-Баскет

98

77

Радовиш

21.03.15 (12:00)

Пелистер

76

77

Борец Баскет

21.03.15 (17:00)

Тетекс ТТК

101

94

Шкупи

21.03.15 (15:30)

Црн Дрим

89

60

Дино Баскет

15

-

Црн Дрим

 

 

-

29.03.15 (16:00)

Дино Баскет

85

93

Тетекс ТТК

28.03.15 (19:00)

Шкупи

95

66

Пелистер

29.03.15 (16:30)

Борец Баскет

74

54

Т-Баскет

28.03.15 (15:00)

Радовиш

82

67

Вардар Апаве

29.03.15 (17:30)

Михајловски

64

85

Бест

16

-

-

 

 

Михајловски

05.04.15 (14:00)

Бест

76

63

Радовиш

08.04.15 (19:00)

Вардар Апаве

97

81

Борец Баскет

04.04.15 (19:00)

Т-Баскет

72

58

Шкупи

05.04.15 (12:00)

Пелистер

90

63

Дино Баскет

04.04.15 (17:00)

Тетекс ТТК

82

78

Црн Дрим

17

-

Тетекс ТТК

 

 

-

11.04.15 (16:00)

Црн Дрим

70

62

Пелистер

10.04.15 (17:00)

Дино Баскет

80

99

Т-Баскет

15.04.15 (20:00)

Шкупи

89

81

Вардар Апаве

11.04.15 (17:00)

Борец Баскет

100

75

Бест

11.04.15 (14:00)

Радовиш

76

78

Михајловски

18

-

-

 

 

Радовиш

22.04.15 (20:30)

Михајловски

58

66

Борец Баскет

21.04.15 (16:00)

Бест

91

78

Шкупи

18.04.15 (18:00)

Вардар Апаве

81

41

Дино Баскет

18.04.15 (17:00)

Т-Баскет

80

64

Црн Дрим

19.04.15 (19:00)

Пелистер

79

85

Тетекс ТТК

19

-

Пелистер

 

 

-

25.04.15 (17:00)

Тетекс ТТК

65

74

Т-Баскет

25.04.15 (16:00)

Црн Дрим

74

68

Вардар Апаве

25.04.15 (14:00)

Дино Баскет

58

90

Бест

26.04.15 (20:00)

Шкупи

112

80

Михајловски

25.04.15 (19:00)

Борец Баскет

94

78

Радовиш

20

-

-

 

 

Борец Баскет

30.04.15 (18:00)

Радовиш

114

95

Шкупи

30.04.15 (17:00)

Михајловски

78

76

Дино Баскет

03.05.15 (18:00)

Бест

79

65

Црн Дрим

30.03.15 (19:00)

Вардар Апаве

100

89

Тетекс ТТК

26.04.15 (12:00)

Т-Баскет

93

101

Пелистер

21

-

Т-Баскет

 

 

-

10.05.15 (12:00)

Пелистер

84

76

Вардар Апаве

16.05.15 (17:00)

Тетекс ТТК

54

74

Бест

служ.

Црн Дрим

20

0

Михајловски

07.05.15 (18:00)

Дино Баскет

84

89

Радовиш

14.05.15 (20:00)

Шкупи

95

88

Борец Баскет

22

-

-

 

 

Шкупи

23.05.15 (18:00)

Борец Баскет

75

60

Дино Баскет

22.05.15 (18:00)

Радовиш

91

87

Црн Дрим

служ.

Михајловски

0

20

Тетекс ТТК

24.05.15 (17:00)

Бест

92

46

Пелистер

20.05.15 (19:00)

Вардар Апаве

96

69

Т-Баскет

 

 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder