Позиција

Тим

ОН

Поб

Пор

КД

КП

КР

Бод

1

Работнички

4

3

1

303

225

78

7

2

НБА Чаир

4

3

1

224

171

53

7

3

Борец Баскет

4

0

4

146

277

-131

3

*** Работнички е подобро пласиран од НБА Чаир поради подобра кош разлика по сите натпревари во групата.

Коло

Датум

Домаќин

Резултат

Гостин

1

НБА Чаир

79

46

Борец Баскет

Работнички

-

2

Борец Баскет

63

74

Работнички

-

НБА Чаир

3

НБА Чаир

64

54

Работнички

Борец Баскет

-

 

4

Борец Баскет

0

20

НБА Чаир

-

Работнички

5

Работнички

104

37

Борец Баскет

НБА Чаир

-

6

Работнички

71

61

НБА Чаир

-

Борец Баскет

 
 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder