Капитал Банка Супер Лига - Прв дел
Капитал Банка Плеј оф
Распоред Плеј оф
Капитал Банка Супер Лига
Супер Лига
Табела Супер Лига Мажи
Капитал Банка Плеј Аут Лига Мажи
Плеј Аут Лига распоред
Табела Плеј Аут лига
Статистика
Детална Статистика Спортингпулс
Спортингпулс - Линк за Статистика
Топ - 5 Статистика
Клубови
Работнички
МЗТ Скопје - Аеродром
Фени индустри
Куманово 2009
Торус
Ултимејт Баскет
Овче Поле
Пелистер
АБА Струмица
Лирија

Прв дел - Прва Лига Мажи

КАПИТАЛ БАНКА - ПРВА ЛИГА МАЖИ

1 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Ултимејт Баскет

Работнички

09.10.10

19:00

67-90

Торус

Пелистер

09.10.10

18:00

88-57

Лирија

МЗТ Скопје

09.10.10

18:00

67-98

Овче Поле

Куманово

10.10.10

19:00

94-83

Фени Индустри

АБА Струмица

09.10.10

19:00

90-75

 

КАПИТАЛ БАНКА - ПРВА ЛИГА МАЖИ

2 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Работнички

АБА Струмица

16.10.10

19:00

84-73

Куманово

Фени Индустри

16.10.10

19:00

62-86

МЗТ Скопје

Овче Поле

16.10.10

18:30

83-46

Пелистер

Лирија

16.10.10

18:00

71-67

Ултимејт Баскет

Торус

16.10.10

19:00

77-76

 

КАПИТАЛ БАНКА - ПРВА ЛИГА МАЖИ

3 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Торус

Работнички

20.10.10

18:00

72-74

Лирија

Ултимејт Баскет

20.10.10

19:00

70-86

Овче Поле

Пелистер

20.10.10

18:00

78-57

Фени Индустри

МЗТ Скопје

20.10.10

19:00

90-63

АБА Струмица

Куманово

20.10.10

19:00

82-74

 

КАПИТАЛ БАНКА - ПРВА ЛИГА МАЖИ

4 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Работнички

Куманово

23.10.10

80-66

МЗТ Скопје

АБА Струмица

23.10.10

78-68

Пелистер

Фени Индустри

23.10.10

58-112

Ултимејт Баскет

Овче Поле

23.10.10

82-70

Торус

Лирија

23.10.10

116-78

 

КАПИТАЛ БАНКА - ПРВА ЛИГА МАЖИ

5 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Лирија

Работнички

31.10.10

18:00

86-100

Овче Поле

Торус

30.10.10

19:30

60-88

Фени Индустри

Ултимејт Баскет

30.10.10

19:00

102-70

АБА Струмица

Пелистер

30.10.10

18:00

78-71

Куманово

МЗТ Скопје

30.10.10

19:00

77-85

 

КАПИТАЛ БАНКА - ПРВА ЛИГА МАЖИ

6 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Работнички

МЗТ Скопје

03.11.10

60-62

Пелистер

Куманово

03.11.10

62-77

Ултимејт Баскет

АБА Струмица

03.11.10

80-65

Торус

Фени Индустри

03.11.10

81-89

Лирија

Овче Поле

03.11.10

64-76

 

КАПИТАЛ БАНКА - ПРВА ЛИГА МАЖИ

7 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Овче Поле

Работнички

07.11.10

19:00

81-86

Фени Индустри

Лирија

06.11.10

18:00

114-83

АБА Струмица

Торус

06.11.10

19:00

80-87

Куманово

Ултимејт Баскет

06.11.10

19:00

80-64

МЗТ Скопје

Пелистер

06.11.10

18:30

96-49

 

КАПИТАЛ БАНКА - ПРВА ЛИГА МАЖИ

8 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Работнички

Пелистер

13.11.10

19:00

84-60

Ултимејт Баскет

МЗТ Скопје

14.11.10

19:00

72-92

Торус

Куманово

13.11.10

18:00

А2

105-74

Лирија

АБА Струмица

13.11.10

19:00

106-82

Овче Поле

Фени Индустри

14.11.10

19:00

53-103

 

КАПИТАЛ БАНКА - ПРВА ЛИГА МАЖИ

9 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Фени Индустри

Работнички

20.11.10

19:00

A2

74-64

АБА Струмица

Овче Поле

20.11.10

19:00

80-77

Куманово

Лирија

20.11.10

19:00

88-97

МЗТ Скопје

Торус

20.11.10

18:30

84-85

Пелистер

Ултимејт Баскет

24.11.10

18:00

77-72

 

КАПИТАЛ БАНКА - ПРВА ЛИГА МАЖИ

10 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Работнички

Ултимејт Баскет

27.11.10

19:00

88-67

Пелистер

Торус

27.11.10

18:00

51-101

МЗТ Скопје

Лирија

27.11.10

18:30

111-74

Куманово

Овче Поле

28.11.10

19:00

А2

89-81

АБА Струмица

Фени Индустри

27.11.10

19:00

64-77

 

КАПИТАЛ БАНКА - ПРВА ЛИГА МАЖИ

11 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

АБА Струмица

Работнички

04.12.10

19:00

62-79

Фени Индустри

Куманово

04.12.10

19:30

104-81

Овче Поле

МЗТ Скопје

05.12.10

19:00

А2

59-67

Лирија

Пелистер

04.12.10

18:30

72-64

Торус

Ултимејт Баскет

04.12.10

18:00

91-57

 

КАПИТАЛ БАНКА - ПРВА ЛИГА МАЖИ

12 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Работнички

Торус

11.12.10

19:00

82-55

Ултимејт Баскет

Лирија

11.12.10

19:00

81-84

Пелистер

Овче Поле

15.12.10

18:00

75-77

МЗТ Скопје

Фени Индустри

11.12.10

19:00

88-88

104-102

Куманово

АБА Струмица

11.12.10

19:00

78-90

 

КАПИТАЛ БАНКА - ПРВА ЛИГА МАЖИ

13 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Куманово

Работнички

18.12.10

19:00

90-83

АБА Струмица

МЗТ Скопје

18.12.10

19:00

А2

72-75

Фени Индустри

Пелистер

18.12.10

19:00

105-44

Овче Поле

Ултимејт Баскет

19.12.10

18:00

85-74

Лирија

Торус

19.12.10

18:00

63-58

 

КАПИТАЛ БАНКА - ПРВА ЛИГА МАЖИ

14 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Работнички

Лирија

22.12.10

87-64

Торус

Овче Поле

22.12.10

92-84

Ултимејт Баскет

Фени Индустри

22.12.10

67-88

Пелистер

АБА Струмица

22.12.10

64-86

МЗТ Скопје

Куманово

22.12.10

101-86

 

КАПИТАЛ БАНКА - ПРВА ЛИГА МАЖИ

15 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

МЗТ Скопје

Работнички

29.01.11

16:00

67-71

Куманово

Пелистер

20-0

АБА Струмица

Ултимејт Баскет

29.01.11

19:00

82-79

Фени Индустри

Торус

30.01.11

19:00

98-71

Овче Поле

Лирија

29.01.11

18:00

77-82

 

КАПИТАЛ БАНКА - ПРВА ЛИГА МАЖИ

16 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Работнички

Овче Поле

05.02.11

86-72

Лирија

Фени Индустри

05.02.11

85-107

Торус

АБА Струмица

05.02.11

А2

76-66

Ултимејт Баскет

Куманово

05.02.11

86-101

Пелистер

МЗТ Скопје

05.02.11

 

КАПИТАЛ БАНКА - ПРВА ЛИГА МАЖИ

17 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Пелистер

Работнички

0-2

МЗТ Скопје

Ултимејт Баскет

12.02.11

18:30

123-69

Куманово

Торус

12.02.11

19:00

83-78

АБА Струмица

Лирија

12.02.11

19:00

72-60

Фени Индустри

Овче Поле

15.02.11

19:00

88-53

 

КАПИТАЛ БАНКА - ПРВА ЛИГА МАЖИ

18 коло

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Работнички

Фени Индустри

20.02.11

19:00

A2

67-92

Овче Поле

АБА Струмица

20.02.11

18:00

64-64

87-94

Лирија

Куманово

20.02.11

18:00

75-72

Торус

МЗТ Скопје

19.02.11

18:00

74-80

Ултимејт Баскет

Пелистер

2-0

 

 

Распоред SportingPulse

 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder