|  М-16 А 2 Група

ТАБЕЛА

-

М-16 ГРУПА  А2

Позиција

Тим

ОН

Поб

Пор

КД

КП

КР

Бод

1

БАСКЕТ  КАМ

9

8

1

716

522

194

17

2

ПИНК  ПАНТЕРИ

8

7

1

620

479

141

15

3

РОЛИНГ  08

9

5

4

597

548

49

14

4

КОЖУВ

9

2

7

512

583

-71

11

5

БОРЕЦ  ЕУРО.

6

3

3

386

412

-26

9

6

КУМАНОВО 

7

2

5

406

489

-83

9

7

УГС  СТУДЕНТ

8

1

7

346

550

-204

8

РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИ

-

М-16 ГРУПА  А2

Коло

Датум

Домаќин

Резултат

Гостин

1

05.11.16

УГД  СТУДЕНТ

 

 

слоб.

05.11.16

БАСКЕТ  КАМ

 80

 62

БОРЕЦ  ЕУРОБРИК

05.11.16

КОЖУВ

 62

 44

КУМАНОВО  2009

05.11.16

РОЛИНГ  08

 54

 56

ПИНК  ПАНТЕРИ

2

12.11.16

слоб.

 

 

БОРЕЦ  ЕУРОБРИК

12.11.16

УГД  СТУДЕНТ

 65

 56

КОЖУВ

12.11.16

ПИНК  ПАНТЕРИ

 71

 81

БАСКЕТ  КАМ

12.11.16

КУМАНОВО  2009

 55

 59

РОЛИНГ  08

3

19.11.16

КОЖУВ

 

 

слоб.

19.11.16

БОРЕЦ  ЕУРОБРИК

 56

 91

ПИНК  ПАНТЕРИ

19.11.16

РОЛИНГ  08

 80

 50

УГД  СТУДЕНТ

19.11.16

БАСКЕТ  КАМ

 80

 46

КУМАНОВО  2009

4

26.11.16

слоб.

 

 

ПИНК  ПАНТЕРИ

26.11.16

КОЖУВ

61 

 80

РОЛИНГ  08

26.11.16

КУМАНОВО  2009

 

 

БОРЕЦ  ЕУРОБРИК

26.11.16

УГД  СТУДЕНТ

 40

 95

БАСКЕТ  КАМ

5

03.12.16

РОЛИНГ  08

 

 

слоб.

03.12.16

ПИНК  ПАНТЕРИ

 92

 57

КУМАНОВО  2009

03.12.16

БАСКЕТ  КАМ

 93

 70

КОЖУВ

03.12.16

БОРЕЦ  ЕУРОБРИК

 68

 39

УГД  СТУДЕНТ

6

10.12.16

слоб.

 

 

КУМАНОВО  2009

10.12.16

РОЛИНГ  08

 49

 78

БАСКЕТ  КАМ

10.12.16

УГД  СТУДЕНТ

 45

 80

ПИНК  ПАНТЕРИ

10.12.16

КОЖУВ

 51

 60

БОРЕЦ  ЕУРОБРИК

7

17.12.16

БАСКЕТ  КАМ

 

 

слоб.

17.12.16

КУМАНОВО  2009

 69

 54

УГД СТУДЕНТ

17.12.16

БОРЕЦ  ЕУРОБРИК

 70

 61

РОЛИНГ  08

17.12.16

ПИНК  ПАНТЕРИ

 82 

 64

КОЖУВ

Коло

Датум

Домаќин

Резултат

Гостин

8

24.12.16

слоб.

 

 

УГД  СТУДЕНТ

24.12.16

БОРЕЦ  ЕУРОБРИК

 70

 90

БАСКЕТ  КАМ

24.12.16

КУМАНОВО  2009

 95

 77

КОЖУВ

24.12.16

ПИНК  ПАНТЕРИ

 85

 67

РОЛИНГ  08

9

04.02.17

БОРЕЦ  ЕУРОБРИК

 

 

слоб.

04.02.17

КОЖУВ

 20

 0

УГД  СТУДЕНТ

04.02.17

БАСКЕТ  КАМ

 55

 63

ПИНК  ПАНТЕРИ

04.02.17

РОЛИНГ  08

 65

 40

КУМАНОВО  2009

10

11.02.17

слоб.

 

 

КОЖУВ

11.02.17

ПИНК  ПАНТЕРИ

 

 

БОРЕЦ  ЕУРОБРИК

11.02.17

УГД  СТУДЕНТ

 53

 82

РОЛИНГ  08

11.02.17

КУМАНОВО  2009

 

 

БАСКЕТ  КАМ

11

18.02.17

ПИНК  ПАНТЕРИ

 

 

РИНИА

18.02.17

РОЛИНГ  08

 

 

КОЖУВ

18.02.17

БОРЕЦ  ЕУРОБРИК

 

 

КУМАНОВО  2009

18.02.17

БАСКЕТ  КАМ

 

 

УГД СТУДЕНТ

12

25.02.17

слоб.

 

 

РОЛИНГ  08

25.02.17

КУМАНОВО  2009

 

 

ПИНК  ПАНТЕРИ

25.02.17

КОЖУВ

 51

 64

БАСКЕТ  КАМ

25.02.17

УГС  СТУДЕНТ

 

 

БОРЕЦ  ЕУРОБРИК

13

04.03.17

КУМАНОВО  2009

 

 

слоб.

04.03.17

БАСКЕТ  КАМ

 

 

РОЛИНГ  08

04.03.17

ПИНК  ПАНТЕРИ

 

 

УГД  СТУДЕНТ

04.03.17

БОРЕЦ  ЕУРОБРИК

 

 

КОЖУВ

14

11.03.17

слоб.

 

 

БАСКЕТ  КАМ

11.03.17

УГД  СТУДЕНТ

 

 

КУМАНОВО  2009

 

РОЛИНГ  08

 

 

БОРЕЦ  ЕУРОБРИК

 

КОЖУВ

 

 

ПИНК  ПАНТЕРИ

 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder