Позиција

Тим

ОН

Поб

Пор

КД

КП

КР

Бод

1

Баскет Дино

3

2

1

254

261

-7

5

2

Партизан Водно Санс

2

2

0

179

136

43

4

3

ФМП

3

0

3

207

243

-36

3

Коло

Датум

Домаќин

Резултат

Гостин

1

Баскет Дино

92

90

ФМП

Партизан Водно Санс

-

2

ФМП

52

73

Партизан Водно Санс

-

Баскет Дино

3

Баскет Дино

84

106

Партизан Водно Санс

ФМП

-

4

ФМП

65

78

Баскет Дино

-

Партизан Водно Санс

5

Партизан Водно Санс

ФМП

Баскет Дино

-

6

Партизан Водно Санс

Баскет Дино

-

ФМП

 
 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder