Позиција

Тим

ОН

Поб

Пор

КД

КП

КР

Бод

1

ФМП (I)

4

4

0

277

213

64

8

3

Водњански Лисици

4

1

3

153

185

-32

5

2

Феникс 2010

4

1

3

176

208

-32

4

 

Коло

Датум

Домаќин

Резултат

Гостин

1

ФМП (I)

67

35

Водњански Лисици

Феникс 2010

-

2

Водњански Лисици

20

0

Феникс 2010

-

ФМП (I)

3

ФМП (I)

78

63

Феникс 2010

Водњански Лисици

-

 

4

Водњански Лисици

56

64

ФМП (I)

-

Феникс 2010

5

Феникс 2010

54

42

Водњански Лисици

ФМП (I)

-

6

Феникс 2010

59

68

ФМП (I)

-

Водњански Лисици

 
 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder