ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - ПЛЕЈОФ (СЕЗОНА 2014/15)

ФИНАЛЕ (До две победи)

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Бадел

МНА Кожувчанка

27.05.15

 

(0-0)

 
 
 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - ПЛЕЈОФ (СЕЗОНА 2014/15)

Полуфинале (До 2 победи)

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Лотос

МНА Кожувчанка

23.05.15

16:00

(1-2)

38-58

* МНА Кожувчанка се пласираше во финалето на Првенството

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - ПЛЕЈОФ 2014/15

Полуфинале (до 2 победи)

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Ваис Профил

Бадел 1862

служ.

 

(0-2)

0-20

МНА Кожувчанка

Лотос

20.05.15

16:00

(1-1)

70-76

* Бадел 1862 се пласираше во финалето на Првенството


ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - ПЛЕЈОФ 2014/15

Полуфинале (до 2 победи)

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Бадел 1862

Ваис Профил

16.05.15

17:20

(1-0)

112-37

Лотос

МНА Кожувчанка

16.05.15

12:00

(0-1)

50-69

 

 

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ – СЕЗОНА 2014/15

ТАБЕЛА (оролоџо)

#

Екипа

он

поб

пор

кд

кп

кр

бод

1

Бадел 1862

6

6

0

545

229

+316

12

2

Лотос

6

5

1

368

280

+104

11

3

МНА Кожувчанка

6

4

2

368

280

+88

10

4

Струга 2009

6

2

4

237

317

-80

7

5

Ваис Профил

6

1

5

280

428

-148

7

6

Клубски

6

2

4

106

250

-144

7

7

Младинец

6

1

5

233

269

-136

6

 
 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2014/15 - ВТОРА ФАЗА

1 коло (оролоџо)

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Бадел 1862

-

-

-

-

-

Лотос

Клубски

 

служ.

20-0

Ваис Профил

МНА Кожувчанка

29.03.15

16:30

51-76

Струга 2009

Младинец

29.03.15

15:00

 

63-54

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2014/15 - ВТОРА ФАЗА

2 коло (оролоџо)

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Клубски

-

-

-

-

-

Бадел 1862

Ваис Профил

10.04.15

 

 

121-36

Младинец

Лотос

08.04.15

19:00

40-70

МНА Кожувчанка

Струга 2009

04.04.15

14:00

 

53-31

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2014/15 - ВТОРА ФАЗА

3 коло (оролоџо)

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Ваис Профил

-

-

-

-

-

Клубски

Младинец

 

 

служ.

20-0

Струга 2009

Бадел 1862

11.04.15

12:30

39-74

Лотос

МНА Кожувчанка

13.04.15

13:00

 

69-48

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2014/15 - ВТОРА ФАЗА

4 коло (оролоџо)

домаќин

Гостин

датум

час

инфо

рез

Младинец

-

-

-

-

-

Ваис Профил

Струга 2009

19.04.15

14:00

 

52-61

МНА Кожувчанка

Клубски

25.04.15

13:00

67-24

Бадел 1862

Лотос

19.04.15

15:00

 

77-54

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2014/15 - ВТОРА ФАЗА

5 коло (оролоџо)

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Струга 2009

-

-

-

-

-

Младинец

МНА Кожувчанка

25.04.15

 

 

27-75

Лотос

Ваис Профил

25.04.15

67-32

Клубски

Бадел 1862

25.04.15

 

 

21-104

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2014/15 - ВТОРА ФАЗА

6 коло (оролоџо)

домаќин

Гостин

датум

час

инфо

рез

МНА Кожувчанка

-

-

-

-

-

Струга 2009

Лотос

03.05.15

12:30

 

43-64

Бадел 1862

Младинец

30.04.15

20:20

91-30

Ваис Профил

Клубски

03.05.15

13:00

 

59-21

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ - СЕЗОНА 2014/15 - ВТОРА ФАЗА

7 коло (оролоџо)

домаќин

гостин

датум

час

инфо

рез

Лотос

-

-

-

-

-

МНА Кожувчанка

Бадел 1862

09.05.15

12:30

 

49-78

Клубски

Струга 2009

служ.

20-0

Младинец

Ваис Профил

13.05.15

 

 

82-50

 

 

 

ПРВА ЛИГА ЖЕНИ (1 ФАЗА) - РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИ И РЕЗУЛТАТИ


ПРВА ЛИГА ЖЕНИ (1 ФАЗА) - ТАБЕЛА


 

 
 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder