Ударни вести
  1. Информација за преоден рок во сите лиги за сезона 2019/2020
  2. Информација за преоден рок во сите лиги за сезона 2019/2020
  3. Листа на кандидати за упис во ДСУ Спортска Академија за учебна година 2019/2020
  4. Ажурирање на членство во ЗКТ
  5. Јавен повик за проверување на способностите за спортски вештини на учениците кај кои има интерес за запишување во Спортска Академија

М20 Мажи


# Тим П И БОД
1 9 3 21
2 9 3 21
3 8 4 20
4 4 8 16
5 0 12 12
домаќин гостин инфо
Струмица Работнички
Вардар Академија ФМП
Спарта Карпош Соколи 2000
домаќин гостин инфо
Карпош Соколи 2000 Струмица
Вардар Пелистер
Академија ФМП Работнички
домаќин гостин инфо
Работнички Карпош Соколи 2000
Пелистер Академија ФМП
Спарта Вардар
домаќин гостин инфо
Пелистер Спарта
Вардар Струмица
Академија ФМП Карпош Соколи 2000
домаќин гостин инфо
Струмица Пелистер
Работнички Вардар
Спарта Академија ФМП
домаќин гостин инфо
Пелистер Работнички
Спарта Струмица
Вардар Карпош Соколи 2000
домаќин гостин инфо
Струмица Академија ФМП
Карпош Соколи 2000 Пелистер
Работнички Спарта
домаќин гостин инфо
Работнички Струмица
Академија ФМП Вардар
Карпош Соколи 2000 Спарта
домаќин гостин инфо
Пелистер Вардар
Струмица Карпош Соколи 2000
Работнички Академија ФМП
домаќин гостин инфо
Вардар Спарта
Карпош Соколи 2000 Работнички
Академија ФМП Пелистер
домаќин гостин инфо
Карпош Соколи 2000 Академија ФМП
Спарта Пелистер
Струмица Вардар
домаќин гостин инфо
Пелистер Струмица
Вардар Работнички
Академија ФМП Спарта
домаќин гостин инфо
Работнички Пелистер
Струмица Спарта
Карпош Соколи 2000 Вардар
домаќин гостин инфо
Спарта Работнички
Академија ФМП Струмица
Пелистер Карпош Соколи 2000
домаќин гостин инфо
Вардар Спарта
Струмица Работнички
Академија ФМП Карпош Соколи 2000
домаќин гостин инфо
Пелистер Струмица
Карпош Соколи 2000 Вардар
Работнички Академија ФМП
домаќин гостин инфо
Спарта Карпош Соколи 2000
Академија ФМП Пелистер
Вардар Работнички
домаќин гостин инфо
Пелистер Вардар
Струмица Академија ФМП
Работнички Спарта
домаќин гостин инфо
Карпош Соколи 2000 Работнички
Спарта Пелистер
Вардар Струмица
домаќин гостин инфо
Пелистер Карпош Соколи 2000
Струмица Спарта
Академија ФМП Вардар
домаќин гостин инфо
Работнички Пелистер
Спарта Академија ФМП
Карпош Соколи 2000 Струмица