Ударни вести
  1. Информација за преоден рок во сите лиги за сезона 2019/2020
  2. Информација за преоден рок во сите лиги за сезона 2019/2020
  3. Листа на кандидати за упис во ДСУ Спортска Академија за учебна година 2019/2020
  4. Ажурирање на членство во ЗКТ
  5. Јавен повик за проверување на способностите за спортски вештини на учениците кај кои има интерес за запишување во Спортска Академија

А Репрезентација

Сениорите го пречекуваат Косово

денеска патиштата водат кон Гевгелија

Најлесно е да се каже заминувам

Репрезентативниот дрес треба да е чест

Одиме на победа!

да ја решиме Словачка како во Попрад...

Со „Sportive“ заедно до нови успеси

Сите селекции ќе носат опрема од „Sportive“

Сениорите започнуваат со активностите

ПОШИРОК СПИСОК НА КОШАРКАРИ ПОВИКАНИ ЗА ПОДГОТВИТЕЛНИОТ ПЕРИОД

Комплетиран стручниот штаб на сениорската репрезентација

Јончевски и Малинков се приклучија кон стручниот штаб