Ударни вести
  1. Информација за преоден рок во сите лиги за сезона 2019/2020
  2. Информација за преоден рок во сите лиги за сезона 2019/2020
  3. Листа на кандидати за упис во ДСУ Спортска Академија за учебна година 2019/2020
  4. Ажурирање на членство во ЗКТ
  5. Јавен повик за проверување на способностите за спортски вештини на учениците кај кои има интерес за запишување во Спортска Академија

Прва Лига


# Тим П И БОД
1 8 0 16
2 7 1 15
3 7 1 15
4 5 3 13
5 4 4 12
6 4 3 11
7 3 5 11
8 3 4 10
9 2 5 9
10 1 7 9
11 1 7 9
12 1 6 8
домаќин гостин инфо
Баскет Кам Студент Академија
Пробаскет Академија Гостивар 2009
Трокал Вардар
Бадел 1862 Крива Паланка
Пантери Струга 2009
Патриот 2016 Шкупи
домаќин гостин инфо
Студент Академија Пантери
Струга 2009 Трокал
Вардар Бадел 1862
Гостивар 2009 Баскет Кам
Шкупи Пробаскет Академија
Крива Паланка Патриот 2016
домаќин гостин инфо
Бадел 1862 Струга 2009
Трокал Пантери
Студент Академија Гостивар 2009
Пробаскет Академија Крива Паланка
Патриот 2016 Вардар
Баскет Кам Шкупи
домаќин гостин инфо
Пантери Гостивар 2009
Трокал Бадел 1862
Шкупи Студент Академија
Крива Паланка Баскет Кам
Струга 2009 Патриот 2016
Вардар Пробаскет Академија
домаќин гостин инфо
Студент Академија Крива Паланка
Бадел 1862 Пантери
Баскет Кам Вардар
Патриот 2016 Трокал
Гостивар 2009 Шкупи
Пробаскет Академија Струга 2009
домаќин гостин инфо
Трокал Пробаскет Академија
Бадел 1862 Патриот 2016
Вардар Студент Академија
Крива Паланка Гостивар 2009
Струга 2009 Баскет Кам
Пантери Шкупи
домаќин гостин инфо
Баскет Кам Трокал
Гостивар 2009 Вардар
Шкупи Крива Паланка
Студент Академија Струга 2009
Пробаскет Академија Бадел 1862
Патриот 2016 Пантери
домаќин гостин инфо
Патриот 2016 Пробаскет Академија
Трокал Студент Академија
Струга 2009 Гостивар 2009
Бадел 1862 Баскет Кам
Вардар Шкупи
Пантери Крива Паланка
домаќин гостин инфо
Баскет Кам Патриот 2016
Пробаскет Академија Пантери
Студент Академија Бадел 1862
Шкупи Струга 2009
Гостивар 2009 Трокал
Крива Паланка Вардар
домаќин гостин инфо
Патриот 2016 Студент Академија
Трокал Шкупи
Пробаскет Академија Баскет Кам
Пантери Вардар
Струга 2009 Крива Паланка
Бадел 1862 Гостивар 2009
домаќин гостин инфо
Крива Паланка Трокал
Баскет Кам Пантери
Студент Академија Пробаскет Академија
Шкупи Бадел 1862
Вардар Струга 2009
Гостивар 2009 Патриот 2016
домаќин гостин инфо
Студент Академија Баскет Кам
Шкупи Патриот 2016
Вардар Трокал
Гостивар 2009 Пробаскет Академија
Струга 2009 Пантери
Крива Паланка Бадел 1862
домаќин гостин инфо
Трокал Струга 2009
Пантери Студент Академија
Пробаскет Академија Шкупи
Бадел 1862 Вардар
Баскет Кам Гостивар 2009
Патриот 2016 Крива Паланка
домаќин гостин инфо
Шкупи Баскет Кам
Вардар Патриот 2016
Пантери Трокал
Крива Паланка Пробаскет Академија
Гостивар 2009 Пробаскет Академија
Струга 2009 Бадел 1862
домаќин гостин инфо
Баскет Кам Трокал
Гостивар 2009 Пантери
Патриот 2016 Струга 2009
Студент Академија Шкупи
Пробаскет Академија Вардар
Баскет Кам Крива Паланка
домаќин гостин инфо
Вардар Баскет Кам
Трокал Патриот 2016
Струга 2009 Пробаскет Академија
Крива Паланка Студент Академија
Шкупи Гостивар 2009
Пантери Бадел 1862
домаќин гостин инфо
Пробаскет Академија Трокал
Шкупи Пантери
Баскет Кам Пантери
Студент Академија Вардар
Патриот 2016 Бадел 1862
Гостивар 2009 Крива Паланка
домаќин гостин инфо
Трокал Баскет Кам
Пантери Патриот 2016
Бадел 1862 Пробаскет Академија
Струга 2009 Студент Академија
Крива Паланка Шкупи
Вардар Гостивар 2009
домаќин гостин инфо
Пробаскет Академија Патриот 2016
Студент Академија Трокал
Крива Паланка Пантери
Гостивар 2009 Струга 2009
Шкупи Вардар
Баскет Кам Бадел 1862
домаќин гостин инфо
Патриот 2016 Баскет Кам
Пантери Пробаскет Академија
Бадел 1862 Студент Академија
Струга 2009 Шкупи
Трокал Гостивар 2009
Вардар Крива Паланка
домаќин гостин инфо
Студент Академија Патриот 2016
Шкупи Трокал
Баскет Кам Пробаскет Академија
Вардар Пантери
Крива Паланка Струга 2009
Гостивар 2009 Бадел 1862
домаќин гостин инфо
Пантери Баскет Кам
Пробаскет Академија Студент Академија
Бадел 1862 Шкупи
Струга 2009 Вардар
Патриот 2016 Гостивар 2009
Трокал Крива Паланка

ПЕТТО КОЛО ВО ПРВАТА ЛИГА – ЖЕНИ

„Вардарки“ издржаа во Македонска Каменица

Натпреварот помеѓу Бадел 1862 и Вардар во живо на МОК ТВ

Дерби дуелот од ПЛЖ во живо на YouTube каналот на МОК