Ударни вести
  1. Информација за преоден рок во сите лиги за сезона 2019/2020
  2. Информација за преоден рок во сите лиги за сезона 2019/2020
  3. Листа на кандидати за упис во ДСУ Спортска Академија за учебна година 2019/2020
  4. Ажурирање на членство во ЗКТ
  5. Јавен повик за проверување на способностите за спортски вештини на учениците кај кои има интерес за запишување во Спортска Академија

Младински Лиги Мажи

М18 ОРОЛОЏО

Распоред на натпревари

М16 ОРОЛОЏО

Распоред на натпревари

М15

Распоред на натпревари

М14 Група Б

Распоред на натпревари

М14 Група А

Распоред на натпревари

М18 Прва лига

Распоред на натпревари