|  Соопштенија
Апликации за „ Android и јOS.“ за кошаркарски тренери од ФИБА  Нови апликации за Android и iOS од ФИБА за кошаркарските тренери.
Апликацијата “Basketball Coaching” е мобилна верзија од нашиот вебсајт за тренирање (Coaching Website). Апликацијата овозможува користење на главните функции на нашиот вебсајт од вашите мобилни уреди. 

Повеќе за новите апликации може да прочитате на линкот.
 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder