|  Соопштенија
видео:Потпретседателот на МКФ Илија Пенов гостин во ТВ Нова
 


Потпретседателот на Македонската кошаркарска федерација Илија Пенов беше гостин во отвореното студио на ТВ Нова.

Во разговор со уредникот на спортската редакција на ТВ Нова Бранко Илиевски, потпретседателот Пенов го презентираше извештајот од реализираните  проекти на новото раководство на МКФ во првата година од мандатот, во периодот Јуни 2015 - Јуни 2016.Целото интервју на потпретседателот на МКФ, Илија Пенов може да го погледнете на линкот.

 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder