|  Соопштенија

Билтен број 2 регистрациска комисија МКФ

Регистрациската комисија при МКФ денеска го објави Билтенот за пријава на екипи за учество во натпреварувачката сезона 2015/2016.

Билтен број 2 Младински лиги
 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder