|  Соопштенија
Олимписка обука за напреден спортски менаџмент 

 

Македонскиот олимписки комитет (МОК) во соработка со Националните спортски федерации (НСФ), високо образовните институции и другите спортски институции и организации во Република Македонија, ја започнува процедурата за обука на третата генерација на кандидати за учество на Олимписката обука за напреден спортски менаџмент на Олимписките спортски организации во Република Македонија.Заинтересираните кандидати може да се пријават на имејл адреста > contact@basketball.org.mk до 20 септеври 2016 година.

Повеќе информации за олимписката обука може да прочитаат на линот:
 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder