|  Соопштенија
редовно собрание на мкф
На 04.06 .2016 година со почеток во 11Часот во Хотелот Александар Палас во Скопје во Конгресна сала 2 ќе се одржи редовно собрание на Македонската кошаркарска федерација.

Дневниот ред на Собранието може да го видите на линкот.
 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder