|  Соопштенија
СООПштение -59
Македонската кошаркарска федерација изразува благодарност до Општина Гевгелија, компанијата НОЕЛ и хотелот „Princess“ за гостопримството и организацијата на пријателскиот натпревар меѓу репрезентациите на Македонија и Венецуала.


 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder