|  Младински лиги

М-16 Младинска Лига

М-16 Генерација 2001/2002 Група А1
М-16 Генерација 2001/2002 Група А2
М-16 Генерација 2001/2002 Група А3
М-16 Генерација 2001/2002 Група А4

           
 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder