|  Соопштенија
мкф ги подмири долгувањата кон фиба 

 

 

Македонската Кошаркарска Федерација со големо задоволство ја информира спортската јавност дека сите големи долгувања кон ФИБА се подмирени и федерацијата веќе нема никаков финансиски долг кон Европската куќа на кошарката.  

Новото раководство на МКФ за кус временски период успеа да најде финансиски средства и да ги исплати сите долгувања кон ФИБА направени во минатото.
 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder