|  Соопштенија
Семинар за медицински лица вклучени во кошаркарските клубовиМакедонската кошаркарска федерација со Здравствената комисија, организира семинар за медицинските лица (доктори и физиотерепевти) вклучени во кошаркарските клубови во република Македонија.Семинарот ќе се одржи на ден 24 Септември(сабота) 2016 година во Спортски центар Јане Сандански, Скопје (Прес сала) со почеток во 11,00 часот.

Семинарот е задолжителен и е услов за добивање лиценца за медицински стручни лица ангажирани во кошаркарските клубови за сезона 2016/17.

Котизација за учество на семинарот 2.000 денари,
Уплата на сметка на МКФ

300000003207438

Комерцијална банка

Со назнака: за семинар за медицински стручни лица

 Забелешка:

Лицата кои присуствуваа на првиот семинар од 2016 година (Јануари 2016) се ослободени од присуство на семинарот закажан за 24 Септември 2016.

 

 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder