|  3Х3
Суташ спонзор на македонската селекција во баскет 3x3Компанијата Суташ ќе ја спонзорира Репрезентацијата на Македонија во баскет 3x3 која од 21 до 23 август ќе учествува на Европското првенство во Белорусија.


Македонските баскетџии направија огромен успех на квалификацискиот турнир во Холандија и како првопласирана селекција обезбедија пласман на ЕП во Минск.Нашиот баскет тим предводен од Абдураим Бајрактар на шампионатот во Белорусија ќе настапи во  Елвис Хот, Борис Вчков, Блажо Митков и Драган Узуноски, предводен од Абдураим Бајрактар.
 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder