|  Соопштенија
Соопштение - 54
(Информација за членовите на ЗКТМ)Почитувани,
Заинтересираните колеги, членови на ЗКТМ, за  можност на следење на Работата на Сениорската Репрезентација во период од 25.07.- 12.08.2015 година, да го најават своето присуство на тренинзите по писмен пат - на    Е-Маилот  на ЗКТМ / cevka@yahoo.com /
Направениот список ке биде доставен на канцеларијата на КСМ за ваше непречено присуство и покрај Затворените врати при тренинзите на Селекцијата.
 
Со почит:
 
  Г.дин Василов Драган
President of basketball coaching Association of Macedonia
 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder