|  Соопштенија
Дневен ред на вонредното Собрание на МКФ 

Претседателот на Македонската кошаркарска федерација Петар Наумоски на барање на повеќе клубови и по одлуката на Управниот одбор од 08.11.2016 година свикува вонредно Собрание на МКФ на 15.12 2016 година(четврток).
Дневниот ред на вонредната седница на Собранието  која ќе се одржи на 15.12.2016 година во ресторанот СКВЕР 21 на ул. Македонија (поранешно кино Вардар) во Скопје со почеток од 15 часот може да го видите на следниот линк.
 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder