|  Соопштенија

Одржани првите контролни тренинзи на најдобрите кошаркарки во генерациите У-14, У-16 и У-18Македонската кошаркарска федерација започна со активностите во рамките на програмата за квалитетен развој на играчите, континуирано следење и индивидуално-техничко и тактичко усовршување на младите кошаркари и кошаркарки.Денеска во СЦ. Ново Лисиче се одржаа првите тренизи на нашите млади и талентирани кошаркарки на кој покрај тренерите присуствуваше и координаторот на сите женски селекции Стојна Вангеловска.
 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder