|  Соопштенија

Во четврток редовна седница на УО на МКФ

Во хотелот Александар Палас во Скопје на ден 03.12.2015 година со почеток од 17 часот ќе се одржи состанок на Управниот Одбор на Македонската кошаркарска федерација.

Дневниот ред за состанокот на УО може да го погледнете на линкот.
 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder