|  Соопштенија
Состанок на Управен Одбор на МКФ
Во недела на 27.09.2015 година  во хотел Ривиера во Охрид со почеток од 11 часот , Управниот одбор на Македонската кошаркарска федерација ќе одржи седница.

На седницата меѓу другото ќе биде именуван и новиот Генерален секретар на МКФ.

Дневниот ред на седницата на Управниот одбор може да го прочитата на линкот.
 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder