|  Соопштенија
Соопштение 

 

Поради зголемениот број на телефонски јавувања од страна на загрижени родители во канцеларијата на Македонската кошаркарска федерација, родителите бараат информации за котизациите за учество во Младинските лиги на Македонија.
МКФ сака да ја информира јавноста и сите заитересирани родители  дека котизациите за  натпреварување во сите Младински лиги на МКФ без разлика во која категорија М-14, М-16, и М-18 во машка и женска конкуренција на годишно ниво изнесува 9000 денари по екипа.

Котизацијата која треба да ја подмират самите екипи учесници во Младинските лиги на Македонија, е за подмирување на трошоците за организација на првенствата.
 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder