|  Младински лиги

М-18 Младинска Лига

М-18 Генерација 1999/2000 Група А 1
М-18 Генерација 1999/2000 Група А 2 
М-18 Генерација 1999/2000 Група А 3
М-18 Генерација 1999/2000 Група А 4

 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder