|  А-Тим Мажи
МКФ го разреши од должност селекторот на сениорите Александар Џикиќ 
Македонската Кошаркарска Федерација со консенсуална одлука на Комисијата за итност и апровација на телефонски консултираните членови на Управниот Одбор:

-Го разреши од должност селекторот на сениорската репрезентација г-динот Александар Џикиќ, поради нарушена соработка и недоверба во Органите на Федерацијата, заблагодарувајќи му се за досегашната работа со Репрезентацијата.

 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder