|  Соопштенија
Соопштение 58

Акредитации за новинари за Меѓунарониот турнир - Охрид 2015.

Македонската кошаркарска федерација ги информира сите заинтересирани новинари кои сакаат да ги следат натпреварите на Меѓународниот турнир во Охрид од 7 до 9 август, дека своите акредитации за влез може да ги подигнат во билетарата во салата на СРЦ Билјанини Извори од 07 до 09 август 2015.

При подигнување на акредитацијата на билетарата во салата на СРЦ Билјанини извори ќе треба да ја приложите својата новинарска легитимација.

Без акредитација новинарите не ќе може да ги следат натпреварите во салата на Билјанини извори.

 07.08.2015
Македонија - Израел  (20 час.15 мин.)

 08.08.2015
Македонија - Украина (20 час.15 мин.)

 09.08.2015
Израел - Украина (20 час.15 мин.)

 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder