|  Соопштенија
Конкурс: МКФ има потреба од сместување и транспорт на кошаркари за ЕП во Скопје
 

Македонската кошаркарска федерација годинава е организатор на Европско првенство за кошаркари до 18 години. Домаќин на првенството ќе биде Скопје во период од 29.07.2016 година до 07.08.2016.

На Европското прветсво ќе учествуваат 24 репрезентации, со вкупно 500 учесници, за кои Федерацијата е должна да обезбеди комплетни услови за сместување на база полн пансион, транспорт и непречено одигрување на натпреварите и тренизите во спортските сала.

МКФ објавува конкурс на кој очекува да се јават хотелите од Скопје подготвени да сместат голем број на млади кошаркари.

 Деталите за учество на конкурсот прочитајте ги во линкот.
 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder