|  Соопштенија
Информација за тренерите 
 

 

(05.12.2016)Претседателот на Здружението на кошаркарски тренери на Македонија Драган Василов ги информира сите свои членови дека тренерите кои што немаат изведено тренерска лиценца до 9.12.2016 година во следното коло нема да имаат право да ги водат своите екипи на натпреварите во сите лиги на Македонија.
 

Ул. Македонија, 11А, ПФ 318
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +3892 2464988
E-mail:
contact@basketball.org.mk
Сениорски Лиги: +3892 2454320
Младински Лиги: +3892 2464990

© 2006 Сите права задржани


Developed by Nextsense
Powered by webBuilder